{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.120 visninger | Oprettet:

FB af lille Anton - Bedre sent end aldrig ;) {{forumTopicSubject}}

.. Efter at have læst Mette's fødselsbeskrivelse, fik jeg selv hel lyst til at skrive min smiley

Jeg havde termin den. 18 November. Men Tirsdag de. 8 November om aften, ligger på sofaen med computeren på maven mens manden spiller Play Station, synes jeg har jeg får sådan et ubehag, og siger at jeg har det vildt underligt .. Går lidt frem tilbage på stuegulvet og synes det begynder at udvikle sig lidt, det begynder at gøre lidt mere ondt ..
Så beslutter mig for liiige at ringe til JM, og hun siger at det lyder da godt nok som veer, så hun synes jeg skulle gå i seng med en varmepude og ringe hvis det bliver værre .. Men det gør det ikke, det aftager lidt og jeg falder i søvn, og næste morgen da jeg vågner der komme de igen smiley Ringer igen til JM og hun siger jeg skal komme ind .. Det gør vi, og de sætter en måler på maven og det er udentvivl veer, de er bare OVERHOVEDET ikke reglemæssige eller noget som helst .. Og de aftager lidt og kommer igen, RIGTIG træls!

Får så noget akupunktur som skulle sætte lidt skub i det, og det hjælper nul og en nix ! Så JM siger vi skal tag hjem, og slappe af .. Og selvfølelig ringe hvis det tager til, men gør det ikke eller skal jeg ringe næste morgen ..

Det er nu torsdag, og det er fuldstændig det samme, og er ved at gå ud af mit gode skin, for det gør ondt og er ubehageligt ! Ringer så som aftalt, og hun synes vi skal se dagen ad, og tag nogle lange bade og ellers bare slappe af, også må vi snakkes ved fredag .. Det går hele Torsdagen så med, og får ikke lukket et øje hele natten !
Fredag morgen ringer jeg til JM og hun siger at hun vil snakke med lægen om at sætte mig igang, også ringe tilbage.. Hun ringer så 10 min efter, og lægen vil IKKE sætte mig igang, hun synes vi skal prøve akupunktur engang til ! Jeg tudbrøler i telefonen, stakkels JM ! Men vi after jeg skal komme ind kl 14 og det gør vi, og akpunkturen hjælper ikke en skid ! Så hun prøver at lokke lægen til at vi sætter mig igang, meeen næ nej ! Det synes hun ikke, men at vi skulle give afslappende akupunktur også aftale at sætte mig igang imorgen tidlig !
Så det fik jeg, og jeg skal lige love for det var SKØNT ! Følte som om jeg var beruset og lå bare og tåget smiley

Vi tager så hjem, og aftaler at komme imorgen tidlig kl. 9.
Fredagen går med Mc D mad og afslapning smiley
Lørdag morgen den. 12 November tager vi afsted, hel afslappet og afklaret med hvad der skal ske, og vi GLÆDER os smiley ! Vi kommer ind på fødestue 1, og hun tager vandet kl. 9:30. Og kommer derefter ind med nybagte boller smiley Dejligt ..
Jeg tripper nu rundt op fødestuen, for det bedste var bare at gå sagde hun, så det gjorde jeg. Men Kæresten og jeg lyttet til Mads og Monopolet på P3 og spillet sænkeslagskib på telefonerne mod hinanden smiley Har det dejligt, det niver lidt ind imellem, men ikke noget vildt.. Vi får det frokost og går en tur udenfor i det flotteste solskins vejr, og da vi kommer tilbage får jeg ve-drop og kæresten køre hjem for at lufte hunde for det kan han sagtens siger JM, men skal da liiige love for at nu sker der noget ! Av for den lede, nu gør det ondt, det var det værste øjeblik af hele forløbet at ligge der uden ham og have SÅ ondt !
Han kommer heldigvis hurtigt smiley .. Kl. 16 mærker JM og er 5-6 cm åben og hun siger "Hvis vi er heldige så har vi ham inden midnat" AF HVAD ?!?!? Jeg troede jeg skulle dø ! Men så går det lige pludseligt stærkt, og ca kl. 18 føler jeg at jeg skal presse og hun mærker og jaa den er god nok er fuld åben at kan bare presse løs.. Og det gør jeg.. Og kl. 19:56 tager FAR imod lille manden, han var SÅ sej, han gør det hele JM står bare på side linjen smiley

Han er 52 cm lang og vejer 3250 gram ..
De tre dage med veer var det værste ved hele forløbet !
Men min kæreste var bare så god, han var en kæmpe støtte og havde ALDRIG klaret det uden ham ..
Og som han selv sagde lige så snart min mor kom ind af døren "Jeg fik slet ikke nogle skideballer" smiley ..

Håber ikke det blev for langt og uoverskueligt ..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  FB af lille Anton - Bedre sent end aldrig ;)
Kommentér på:
FB af lille Anton - Bedre sent end aldrig ;)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce