{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.133 visninger | Oprettet:

bækkenløsning.. {{forumTopicSubject}}

Hej.
var der ikke en eller flere der havde bækkenløsning herinde?
Jeg er desværre begyndt at få det. har rigtig ondt i den ene side.

Tænker på at snakke med min læge om det, om at blive sygemeldt, når min 2. skoleperiode er slut på SSH. da jeg alligevel ikke bliver færdig med praktikken og skal gøre den om efter min barsel. men at skulle ud i hjemmeplejen sådan her, tror jeg ikke at eg ville kunne.

Nogen der har prøvet at blive sygemeldt?


Kommentarer på:  bækkenløsning..
  • #2   4. aug 2014 hold da op. sikke noget. jeg havde ikke rigtig smerter ved min søn. jeg havde kun problemer da jeg blev ret stor. rimelig hurtig.
    nej skal have ringet til lægen, for det har ikke været så slemt som nu. har før kunnet gå normalt uden alt for mange gener, hvor de kom ved at jeg havde gået for meget eller brugt min krop for meget men det gik som regel over til dagen efter. men lige nu vågnede jeg med gener og går ikke fandens godt. jeg kender mange af de ting man kan gøre for at forebygge lidt. det med pude mellem benene om natten, tage sine ben ind og ud samme tid, når man skal køre bil i stedet for at vride i bækkenet, ikke sidde for længe og ikke gå for meget. osv.

    Jeg er under uddannelse som SSH'er. jeg er i gang med 2. skoleforløb, og skulle starte i praktik til oktober igen. men at skulle styrte rundt i hjemmeplejen tror jeg ikke er en god idé. jeg skal alligevel gøre hele praktikken om efter barsel, da jeg ikke vil komme til at gøre praktikken færdig nu, så jeg tænkte på at passe på min krop i stedet for. det er 1-1,5 måned det vil dreje sig om inden jeg vil gå på barsel i november.


Kommentér på:
bækkenløsning..

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce