{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
5.270 visninger | Oprettet:

Ingen mens. Men plet blødning??? {{forumTopicSubject}}

Jeg har rigtig mange symtomer på graviditet. Det eneste jge ikke har er ømmer bryster.

var til underliv undersægelse i går. Har nemligt ikke fået min men i nu, kun plet blød ind i mellem.. Han sagde det så ud som om jeg skulle have det, men så ikke lige ud til jeg var gravid.. Han tog ingen test på mig overhoved, og ingen blødprøve..

Bløde lidt der efter, og tænkte nu får jeg det. Men nej, stadig ingen ting overhoved.. Skal skrive til lægen hvis det ikke er kommet på mandag..

Tog en test for 14 dage siden der var negativ, har ikke tage en siden..

Er der nogle der har prøvet noget ligne??


Kommentarer på:  Ingen mens. Men plet blødning???
 • #1   12. nov 2010 Jeg tror bestemt jeg ville ringe til min læge & sige de skulle tage en blodprøve for & se om der skulle være noget.

  Tænker du over du gerne vil være gravid? er du lige stoppet på p-piller?
  Eller er du stresset? smiley


 • #2   12. nov 2010 Nej, tænker ikke over det.. Fordi det er ikke lige frem planglag hvis det er. Så nej, det gør jeg ikke lige:O))

  Syntes bare det er lidt underligt det her:((


 • #3   12. nov 2010 Ja det må man nok sige. ville nok kræve af min kæge & blive undersøgt noget bedre!

 • #4   12. nov 2010 Ja, må se om jeg får det her i weekenden:O)) Fordi har også sådan en niv i underlivet ind i mellem.

  Har du prøvet det?


 • #5   12. nov 2010 Træls.. Hm nej desværre smiley kun nu jeg har direkte ondt i selve underlivet er gravid i uge 9+ men det meget normalt det er alle led der giver sig smiley

 • #6   12. nov 2010 Nå okay:O)) Hvis jeg er gravid er jeg 7 uger henne:O))

 • #7   12. nov 2010 hvis det er 14 dage siden du har taget en test, så¨ville jeg da prøve at ta en ny

 • #8   12. nov 2010 Ja, det er 14 dage siden på mandag:O))

  Men skulle skrive til lægen på mandag hvis det ikke var kommet. SÅ ved jeg ikke hvad han vil gøre ved det..


 • #9   12. nov 2010 Jeg vil også sige du skal have det tjekket, jeg plet blødte også i starten af min graviditet, men det var ganske lidt. Men havde ikke ondt i underlivet. Men få det tjekket smiley

 • #10   12. nov 2010 Synes du skal ringe til din læge mandag & kræve en tid.
  Eller så smut fordi en rema netto eller lig. i morgen & køb en test måske den er positiv nu? smiley Nogen læger er bare ikke grundige nok til af finde ud af det.
  Læste på en profil idag af der var en hvor lægen bare mente hun var overvægtig & der intet var, før hendes vand altså gik smiley


 • #11   12. nov 2010 Ja, har også hørt de historie. Og syntes ikke de er særlig fede:((

  Min mors veninde to kun 3 kg på under hele hende graviditet, og havde mens hele vejen i gennem, og viste ikke hun var gravid før, hun kom på sygehuset og hun fik at vide det var veer..


 • #12   13. nov 2010 jeg blev gravid i sep 08 og pletblødte 3 dage i okt 08 og 2 dage i nov 08-- jeg tolkede det som uregelmæssig mens da jeg havde smidt p-pillerne maj/juni 08.. men jeg fandt ud af jeg var gravid i uge 11+3 og nærmest igennem 1/3 af graviditeten.. blødningerne var hormonelle blødninger, som er meget normale hos førstegangsgravide de første måneder(specielt de første 2 mdr) af graviditeten.. man ved ik hvorfor at gravide får hormonelle blødninger, men cyklus er sat ud af spillet når man er gravid så man kan ik få menstruation, eftersom ægget er befrugtet i den gravide livmoder.. men kloge hoveder mener at de hormonelle blødninger muligvis kommer når ægget sætter sig fast og tiden derefter. Så hvis du begynder at bløde omkring din forventede menstruationsdag, så tag det roligt. Det er sikkert (især den første og anden menstruationsperiode efter undfangelsen) fordi du endnu ikke har opbygget så meget HCG hormon, og kroppen kan derfor ikke forhindre denne blødning

Kommentér på:
Ingen mens. Men plet blødning???

x