431 visninger
|
Oprettet:
Idéforladt!! - en mere om aftensmad {{forumTopicSubject}}
Ja jeg har kigget lidt rundt på nettet efter ideer til vores aftenssmad. Er træt af at vi altid spiser det samme..
Nogle ideer? Gerne noget der kan passe sig selv i ovnen så jeg lige kan nå opvasken imens
MEN andre forslag modtages også med kyshånd
nov 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 89 Svar: 1.240
Kyllinge bryststykker skæres op på på langs i siden, men ikke hele vejen igennem. Så smøres de indeni med pikantost (plejer at bruge den røde/gule/orange fra Buko) og så lukkes de sammen og der vikles bacom omkring.
Så kommer de i et fad i ovnen, efter 25min hælder jeg væden der er kommet fra kødet fra, og hælder 250ml cremeFine 7% eller tilsvarende 8% madlavningsfløde ed, og giver den yderligere 20 minutters tid i ovnen.
Så de klar ti lat servere og "fløden" giver en god sovs, ikke meget men lige lidt til t dyppe i.
Kartofterne skræller jeg og skærer i både - koger bådene ca. 5min - hælder dem op på noget køkkenrulle lige for at tørre dem lidt, og så på bagepapir i ovnen. Drysser gerne med lidt timian eller bassilikum ud over inden de kommer i ovnen, giver en dejlig smag.
De plejer at få en lille ½ times tid mener jeg - sådan til de ser gode ud
apr 2012
Følger: 1 Emner: 75 Svar: 477
aug 2009
Følger: 5 Følgere: 5 Emner: 79 Svar: 969
Så den står på :
- Kalkun cuvotte i ovnen med paprika/hvidlødsmarinade
- Små nye kartoflere koges og derefter på panden med grønne aspargs og babcon
- Champingninger ristet på panden med bacon i tern
Og til dessert skal vi have .
- Hjemmebagt nøddebund med hjemmelavet vanillie cream og friske jordbær og hindbær
okt 2010
Følger: 10 Følgere: 9 Emner: 73 Svar: 2.001
Normalt nor vi laver det, steger vi kyllingefileter på panden.
Skærer porer i skiver og ligger i et ovnfast fad, og så de stegte fileter ovenpå. Derefter karrysovsen oven på, og så i ovnen lidt, til porerne er "møre"
Så får vi ris, rosiner, annanas, peanuts, kokosmel og soya til
Dejlig nemt og smager dejligt..
Idag skal vi dog have det på den gammeldags måde, hvor kyllingen er kogs og revet i små stykker ned i sovsen.
mar 2008
Følger: 6 Følgere: 5 Babyer: 2 Emner: 177 Svar: 2.150
feb 2012
Følger: 5 Følgere: 4 Emner: 3 Svar: 96
apr 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Emner: 33 Svar: 370
sep 2011
Følger: 14 Følgere: 13 Emner: 61 Svar: 455
feb 2010
Følger: 2 Følgere: 1 Babyer: 1 Emner: 14 Svar: 224
sep 2011
Følger: 14 Følgere: 13 Emner: 61 Svar: 455
jun 2008
Følger: 10 Følgere: 9 Babyer: 2 Emner: 209 Svar: 1.288
apr 2008
Følger: 9 Følgere: 8 Emner: 144 Svar: 1.405
nemlig skinke culotte stegt på weber grillen, barbeque flødekartofler og bønne-blomkålssalat med champignon og dressing med hvidløg.
i morgen tror jeg den står på snaks ala vivaldi som er toastbrød med kylling og ost på, og så salsa, guagamole, creme fraice og bådkartofler til...
jul 2008
Følger: 20 Følgere: 22 Babyer: 2 Emner: 175 Svar: 2.881
Vi fik lækre store engelske bøffer idag med hjemmelavede pommes og bønner i ovnen.
nov 2011
Følger: 7 Følgere: 7 Emner: 18 Svar: 104
Imorgen står den på medisterpølse, kartofler og brun sovs :O)
sep 2011
Følger: 1 Emner: 161 Svar: 367
Det blev Kettners forslag da det var det eneste der var her inden jeg skulle handle
Idéforladt!! - en mere om aftensmad