{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
10.216 visninger | Oprettet:

Pas på med voks! En sjov historie :) {{forumTopicSubject}}

Ved ikke om denne lille historie har været oppe før. Men synes den var så sjov at jeg ville dele den med jer. Sand tror jeg ikke den er, men som sagt sjov.
Den er lang ja, men læs den og få et godt aftens-grin :))
Min aften startede som en helt almindelig aften midt i ugen.

Kom hjem, lavede aftensmad, vaskede op og surfede lidt på nettet. Så fik jeg en idé, som i løbet af de næste par timer, skulle stå som en smertefuld oplevelse i mit sind.

"Måske skulle jeg lige snuppe voks´en i toiletskabet"

Som sagt så gjort. Ud til badeværelset. Det var et af disse "koldvoks" produkter.
Ikke noget med at smelte en klump voks, du nuldre bare strimlerne i din hånd til de bliver lune, hvorefter du skiller dem ad og anbringer dem på dit ben (eller hvor du nu har brug for det) og så hiver du dem af med det samme.
Ingen problem i det. Hvor svært kan det være? Jeg mener, jeg er ikke et geni, men jeg er da begunstiget nok til at kunne finde ud af det her. (JA SOM OM!!).

Så hev jeg en strimmel ud. Der var 2 strimler som lå med voksen mod hinanden så de hang sammen. I stedet for at nulre dem i hænderne var jeg så klog at finde min hårtørre frem. Jeg varmede så strimlerne på 1000 grader.
(kold voks...haha) Jeg anbragte der efter strimelerne på mit inderlår.
Holdt igen med den anden hånd på låret og rev til. Det virker!

Okay det var så ikke lige den fedeste følelse, men det var ikke værst.
Jeg kan sgu det her! Jeg er en hundjævel! Jeg er bekæmperen af al kropsbehåring og guruen til blødt ektravagang hud.
Med den voks strimmel bevæger jeg mig nordpå.

Jeg smider trusserne og placerer en fod på toilettet. Så går jeg frem efter samme procedure, hvor jeg placere en voks strimmel på skrå på mit inderlår lige ved bikinilinjen så strimmelen dækker min hoo-ha (læs den unævnelige).
Strimlen strækker sig fra min hoo-ha ned til indersiden af min numse balle (det var en lang strimmel), så trækker jeg vejret dybt, hvorefter jeg hiver.........RRRRRRRII..PP!!!!!!!!
Jeg er blind! Blændet af smerte!!!!!! Argh for HEL.....!!!!!

Jeg får synet igen. Jeg ser at jeg kun har fået hevet halvdelen ag strimlen af. @!#&! Endnu en dyd vejrtrækning og RRRIIIIPPP! Alt kører rundt for mig og jeg har sorte pletter for øjnene. Jeg tror jeg er ved at besvime....må holde mig oppe...må holde mig oppe. Hører jeg trommer??? Træk vejret dybt, træk vejret.....&hel jeg vil se mit trofæ...den vokstrimmel, som har voldt mig så megen smerte, fyldt med mit hår. Jeg vil vælte mig i succesen over min kamp mod kropsbehåring. Jeg holder strimlen op så jeg kan se den. Der er ikke noget hår på den.
Hvor er håret?? HVOR ER VOKSEN??

Langsomt sænker jeg hovedet, stadig med min fod på toilettet (se det for jer venner). Jeg kan se håret. Det hår som skulle have været på strimlen...det er ikke derpå. Jeg mærker lige efter. Jeg rører ved voks.Jeg berører mig selv på min mest sensitive del af kroppen som nu er dækket med kold voks og hår.....

Så gør jeg den næste STORE fejltagelse!

Jeg husker at min fod stadig er på toilettet. Jeg må gøre noget så jeg tager foden ned fra toilettet.
Helt lukket! Min røv er lukket. Helt lukket!!! Jeg går som en pingvin rundt i badeværelset- prøver at finde ud af hvad jeg skal gøre. Jeg tænker..

"Please, bare jeg ikke skal skide lige nu for så ryger mit hovede af".

Hvad kan jeg gøre for at smelte voksen? Varmt vand! Varmt vand smelter voksen. Jeg fylder så meget varmt vand jeg kan i badekarret, smutter i karret og så skal voksen jo lige smelte for så kan jeg lige så forsigtigt fjerne det, ikke??

FORKERT!!!!

Jeg smutter i karret, vandet er lidt varmere end det man normalt bruger ved tortur af krigsfanger. Jeg sætter mig ned.
Det eneste der er værrer end at få dine nedre regioner smeltet sammen er at få dem smeltet.....smeltet fast til bunden af badekarret - i skoldende hedt vand. Også smelter voksen ikke engang. Nu er jeg altså limet fast til bunden af badekarret ligesom hvis jeg havde cementeret mig selv fast til porcelæn! Gudskelov for den mand, der for få måneder siden overtalte mig til at få telefon på badeværelset!!!

Jeg ringer til en ven for jeg er sikker på at hun kender til hemmeligheden af hvordan jeg kommer ud af denne situation.

Det er en helt fin måde at starte en samtale på..."Nå men min røv og min ho-ha er altså limet fast til bunden af badekarret!
Der er en lille pause. Hun kender ingen hemmeligheder eller fif til hvordan jeg kommer ud af denne situantion, men hendes latter prøver hun slet ikke at skjule for mig. Hun vil vide præcis hvor voksen sidder, "Taler vi om balderne, hullet eller hoo-ha? Hun griner højlydt nu. Jeg kan hører hende. Jeg giver hende lige den korte version og hun forslår at jeg ringer til det nummer der står på æsken som voksen var i. Ja!!!! Som om!!!! Som om jeg har lyst til at være aftenens vittighed. Mens vi gennemgår flere løsningsmuligehder prøver jeg at få voksen af med en skraber. Intet føles bedre end at have min kvindelighed dækket af varm voks, min hoo-ha limet sammen, siddende i brandvarmt vand med røven limet til bunden af karret og bruge skraberen.

Nu fungere min hjerne ikke mere, min selvrespekt er helt væk og jeg er ret sikker på at jeg har brug for en psykolog med speciale i post-traumatisk stress syndrom efter dette.

Min veninde taler stadig med mig da jeg ser min redning. Cremen som man skal bruge til at fjerne overskydende voks med. Helt ærligt - vad har jeg at tabe? Jeg smører noget creme på og "FOR DÆLEN DA"!!!! Skriget vækkede sikkert hele naboområdet og jeg skræmte livet af min veninde. Det er såååååå smertefuldt, men jeg er faktisk ligeglad.

DET VIRKER!!! DET VIRKER!!!

Min veninde lykønsker mig og vi afslutter samtalen. Jeg fjerner resten af voksen da jeg til min ærgelse pludselig ser....HÅRET ER DER SGU STADIG....DET HELE!!!!
Nu er jeg helt ligeglad så jeg barberer det hele af. For fanden da, jeg er øm nu. Helt følelsesløs. Jeg kunne amputere mit eget ben på nuværende tidspunkt.

Næste uge prøver jeg at farve mit hår..........."


Kommentarer på:  Pas på med voks! En sjov historie :)
 • #1   13. jan 2011 Det havde jeg ikke set smiley
  Ja der er nogle "gode" detaljer med, men det synes jeg bare er med til at gøre den så sjov. hehe. Håber ikke jeg støder nogen ved at poste den her. Var hvert fald ikke min mening. Tvært imod smiley


 • #2   13. jan 2011 Hahahahhahahhahahahahahhaha... Sidder med tråre i øjnene af grin og kan bare se det for mig.. av for den da også...

 • #3   13. jan 2011 Er det egentlig noget som en har gjort i virkeligheden??

 • #4   13. jan 2011 jeg har læst den flere gange mange steder og synes den er mega sjov xD

 • #5   13. jan 2011 der var en der skrev den herinde forleden plus den var i kun for voksne gruppen smiley men go er den

 • #6   14. jan 2011 heheheeh hahaha

  Den var sku god og så er den skrevet på den fedeste måde... Hahaha... har helt tårer i øjenene og Camilla, lidt af det er også til dig, føler med dig...

  Jeg har også prøvet det og jeg måtte sku have en til at hjælpe mig med at hive det af, dog var jeg ikke modig nok til at det var ho-ha, HELDIGVIS kun kanten og jeg havde beholdt mine trusser på, hvorfor kan jeg dog ikke lige gennemskue, men min veninde, som meget heldigt boede i en lejlighed lige under os og som var hjemme kom grinende op af trapperne og hjalp, ærligt talt hvad ens veninder dog ikke bliver udsat for!!!

  Jeg har dog fået lavet en brasiliansk, der hvor jeg også fik vokset ben! Den tager alt også ho-ha og det HELE! Men det var ok, det gjorde RØV ondt men jeg kunne leve med det... Det var op til mit bryllup, så det behøver jeg kun at gøre en gang... Men ikke dælme om jeg kunne have gjort det selv !!! • quothoyda
  quothoyda Tilmeldt:
  maj 2019

  Følger: 1 Svar: 7
  #7   13. maj 2019 Spray mod uønsket hår - http://tonzes.com/epildk.htm Virkelig god effekt fra dette produkt.

Kommentér på:
Pas på med voks! En sjov historie :)

x