1.487 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
13 Svar
Svine mørbrad Svine mørbrad
Ja, nu har jeg sådan en fidus ude i køleskabet, som skal bruges i dag.
Da jeg er ikke er verdens bedste kok, og slet ikke god i et køkken. Vil jeg lige hører jer ad
Jeg har googlet lidt, og nogen siger at den skal pakke ind i sølvpapir, og så i ovnen, andre uden.
Jeg har noget hvidløgssmør til at ligge, kan jeg bruge det?
På forhånd tak
0 synes godt om
sep 2010
Følger: 1 Emner: 19 Svar: 213
mar 2008
Følger: 2 Følgere: 1 Babyer: 1 Emner: 9 Svar: 660
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Emner: 203 Svar: 2.935
hvis man ikke gider det helt store er det os lækkert og servere de små flade bøffer på et stykke rugbrød med bløde løg :o)
jan 2009
Følger: 7 Følgere: 6 Babyer: 1 Emner: 129 Svar: 1.442
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Emner: 203 Svar: 2.935
sep 2010
Følger: 1 Emner: 19 Svar: 213
maj 2009
Følger: 33 Følgere: 31 Babyer: 1 Emner: 39 Svar: 651
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Emner: 203 Svar: 2.935
sep 2010
Følger: 1 Emner: 19 Svar: 213
jun 2008
Følger: 15 Følgere: 14 Babyer: 1 Emner: 174 Svar: 2.333
Og til sidst vikler jeg den super godt ind i en ordentlig røvfuld bacon
Og så i ovnen en god halvtimes tid (til baconen er sprød) - Der plejer at løbe en dej kødsaft ud, og det plejer jeg at hælde af hen af vejen
Serveres med bagekartofler, flütes og hvidløgssmør
Min absolut yndlingsmåde at få mørbrad på!
sep 2010
Følger: 1 Emner: 19 Svar: 213
mar 2009
Følger: 1 Emner: 109 Svar: 580
sep 2010
Følger: 1 Emner: 19 Svar: 213
Svine mørbrad