931 visninger
|
Oprettet:

Tilmeldt:
9. jun 2008 Følger: 34 Følgere: 36 Babyer: 1 Emner: 284 Svar: 4.428
Svine mørbrad hvordan? hjælp! {{forumTopicSubject}}
Ja skal have svinemørbrad i morgen men hvordan laver man sådan en?
har lavet det før, men vil godt lave den på en måde man får den til nytår så hvordan gør i der skal have svinemørbrad?
I må ´gerne skrive hvordan -altså opskrift.
Ville blive SÅ glad for er helt på herrens mark
mar 2008
Følger: 62 Følgere: 63 Emner: 358 Svar: 3.901
Tager mørbreden og pakker ind i bacon , steger den lige 10-15 min ved 200 grader ( varmluft ) så baconen begynder og stege .. Så tager du en halv liter fløde og hælder ned ved mørbreden i et ildfast fad , noget sovse kulør og noget ribsgele .. Lader det hele stege i omkring 1 time mener jeg det er er , til mørbreden er færdig , så hælder du sovesen i en grydekoger op og kommer stivelse i ..
Det er vildt lækkert og det bliver den BEDSTE sovs ever
Og så bare bønner og kartofler og evt asier til
franske kartofler self
Håber det kan bruges
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 147 Svar: 4.699
skåret i skiver . ristet på panden ( evt. m champignon) overhældt med fløde......
eller omviklet med baconskiver og frisk rosmarin, stegt hel på panden. evt færdigsteges o ovn.
eller skåret halvt op, fyldt med hakket løg, salt peber og persille, bundet sammen igen med bomuldsgarn og helstegt på panden......
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 147 Svar: 4.699
http://www.maduniverset.dk/sog.phtml?search=svinem%F8rbrad
mar 2008
Følger: 5 Følgere: 4 Emner: 146 Svar: 1.065
apr 2008
Følger: 11 Følgere: 10 Babyer: 1 Emner: 23 Svar: 619
Man kan så lave en god hvidvins sovs til med vindruer og ris
Men igen kommer det jo an på hva du er til:o)
jul 2008
Følger: 42 Følgere: 41 Babyer: 2 Emner: 492 Svar: 7.897
jun 2008
Følger: 34 Følgere: 36 Babyer: 1 Emner: 284 Svar: 4.428
så skal jeg bare lige vælge hvilken en det skal være.. de lyder rigtig gode
jul 2008
Følger: 42 Følgere: 41 Babyer: 2 Emner: 492 Svar: 7.897
Pres 2 glas marinerede hvidløg (den grønne med urter og krydderier) og kom i fadet sammen med kartofler, fløde salt og peber (bare lav flødekartoflerne som du plejer + hvidløgene)
Mørbraden skære du ud i skiver på ca 3cm ..
Smelt nok (læs rimelig meget) magerine på panden, ¨tilsæt allround krydderi og lad det simre ganske kort.. når kryderri og magerine er grumset (tykt) dog stadig flydende , lægger du mørbraden på, drysser med allround krydderi og steger dem til de er klar (de skal være gennemstegte , men ikke hårde) steges ved svag varme..
varm flutes,, - velbekomme
Lad os hører hvilken du væler :o)
apr 2008
Følger: 2 Følgere: 1 Babyer: 1 Emner: 6 Svar: 39
Svine mørbrad hvordan? hjælp!