Underholdende aktiviteter til din baby

Underholdende aktiviteter til din baby

30. dec 2020

Dette indhold er sponsoreret


Hvis du nogensinde har været forældre til småbørn, så ved du, at det er en sand kunst at holde alle de små banditter underholdt. Der skal gerne ske noget hele tiden, hvis altså det ikke lige er sovetid. Og en baby er jo ikke interesseret i voksen-ting som Forsikring og Aftenshowet. Når du første gang får et barn, så kan det være en udfordring at finde ud af, hvad man skal sætte barnet til fra tid til anden. Nogle gange rækker kreativiteten ganske enkelt ikke. Andre gange er du ganske enkelt for træt og stresset til at underholde dit barn ordentligt. Ikke desto mindre, så er det dit ansvar at sørge for at barnet bliver stimuleret i de første måneder og år som forældre. Men det betyder ikke, at du altid selv skal stå for den ene leg efter den anden. Nogle gange er der andre metoder til at fange barnets opmærksom og berolige det. At være en forældre med god underholdning for sit barn er nemlig ikke så svært, som man skulle tro, hvis du har de rigtige værktøjer. Her følger en række underholdende aktiviteter til din baby. Hvis du er ude efter din næste perfekte gaveide, så kan denne liste også være værd at kigge på.


Netflix for børn

Ønsker du at slå helt fra som forældre, så er noget spændende videounderholdning på tablet eller TV en mulighed. Selvfølgelig bør du ikke bruge tabletten som en krykke, hver gang du ikke kan overskue noget, men det er stadig et godt underholdningsværktøj fra tid til anden. Her kan du blandt andet gøre brug af Netflix Kids, hvor alt indholdet er kurateret til børn, så du er sikker på, at dit barn ikke lige pludselig får klikket sig ind på noget upassende.


Dukker

Når det kommer til klassisk småbørn-underholdning, så er dukker noget af det første, der melder sig i hukommelsen. Dukker er traditionelt set ofte blevet anset for at være et pigelegetøj. Men i nutidens flydende kønsnormer og kønsneutrale børneopdragelse, så kan dukker ganske enkelt være for alle. Det er en glimrende måde for børn at lege selv på. De spejler sig i dukkens billede og lærer at tage ansvar for dukken og yde omsorg. Dukker er bestemt en gave, der sjældent slår fejl i børneværelset.


overvej en rangle

Rangler er også et andet klassisk legetøj til småbørn, du kender fra børneværelset. En rangle kan komme i mange former, men den er ofte kendetegnet ved et form for håndtag og nogle kugler eller bolde, der rasler, når babyen ryster objektet. Nu til dags kommer rangler i hundrede forskellige former. Det er bare at finde den, der passer dig.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce