Tre gode måder at spendere dagen med tømmermænd

Tre gode måder at spendere dagen med tømmermænd

8. jul 2020

Dette indhold er sponsoreret


Vi kender det alle - det er blevet weekend, lille fredagen (og måske også selve fredag og lørdag) er brugt på øl-tårne, beerpong og diverse andet fest og gejl. Nu er det blevet søndag - og dermed dagen, der kun behøver at byde på afslapning, take-away og dovenskab. Man har set frem til dagen og alenetiden, men når alt kommer til alt, så kan dagen godt gå hen og blive lidt lang og kedsommelig. Fif til at få en tømmermændsdag til at føles som en fredag, finder du her på siden. Og frygt ej, det kommer i den grad ikke til at omhandle fysisk aktivitet eller andre uoverkommelige overanstrengelser. Alle måder at spendere dagen med tømmermænd på, kan udføres fra sofaen. Næsten også med en sodavand eller pizzastykke i hånden. Der er masser af underholdende og givende aktiviteter, man kan give sig til, hvis man skal slappe af efter festlige strabadser. Og det behøver slet ikke være kedeligt. Her er tre gode måder at spendere dagen med tømmermænd.


Dyk ned i spilleverden

En altid underholdende måde at slappe af med tømmermænd, er at lade sig suge ind i spilverdenen. Internet byder på et væld af muligheder for at tilfredsstille den spillelystne sjæl i os alle. Er du til diverse videospil, så findes de både på computer, konsol, smartphone og på internettet. Er du derimod typen der oftest har held i spil frem for kærlighed, så kan du også prøve lykken med slots, og måske blive den heldige vinder af jackpot slots. På den måde er du sikker på, at du aldrig får en kedsommelig tømmermændsdag. 


Læs en bog 

Tømmermænd byder som oftest også på dårlig søvn, fordi kroppen er i ubalance og forstyrres af de dårligdomme, du tillod dig selv at drikke dagen før. En god måde at sikre sig den gode søvn ovenpå tømmermændene, er at læse en bog inden sengetid - eller blot inden en lur. Krop og sind slapper nemmere af hvis du koncentrerer dig om at læse, frem for at sidde med snuden i computerskærmen eller telefonen. Hvem ved, måske kureres tømmermændene hurtigere? 

Se “Friends” for fjerde gang

Serien over dem alle, vil nogen mene. Den dur dog med sikkerhed til én ting - og det er til en dag med tømmermænd. Ikke nok med at serien rummer en hel del komedie, så kan den ligeledes minde dig om hvilke skønne stunder DU også har haft med dine venner henover weekenden - og så er tømmermændene måske pludselig det hele værd. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x