Med navnemærker bliver dit barns tøj ikke væk igen

Med navnemærker bliver dit barns tøj ikke væk igen

16. nov 2017

Kender du følelsen af at komme ned i institutionen for at hente dit barn, der igen har smidt strømperne eller lagt sin bluse et sted, som han eller hun ikke lige kan huske? Det kan være, at du har spurgt pædagogerne, om de kan hjælpe dig, men de har ofte for travlt til at holde styr på, hvor det forskellige tøj bliver af. Når det så bliver fundet af rengøringen, bliver det lagt i glemmekassen, som du selvfølgelig glemmer at kigge i, og når du så gør, kan du ikke lige huske, om det nu var den bluse eller de sokker, som dit barn smed væk i institutionen. Der kan hurtigt ryge rigtig meget godt tøj på den konto.

 

Det bedste er derfor, at du sætter mærket i tøjet. Det er med til at gøre, at det er meget nemmere for pædagogerne og for dig at finde frem til, at det er dit barns tøj, der er tale om. Når det så bliver fundet, kan det blive lagt hen på dit barns plads, så du kan tage det med hjem – frem for at skulle gennemgå glemmekassen for at finde det.

 

Nemt og hurtigt at sætte navnemærker på tøjet

 

Tidligere var det at sætte navnelapper på tøjet noget med, at det skulle sys ind. Det kunne tage rigtig lang tid for dig at sætte mærker i al dit barns tøj. Det var derfor klart, at det ikke var noget, som travle småbørnsforældre ikke prioriterede så højt. I dag er det dog blevet meget nemmere for dig at sætte mærker i tøjet. Du kan nemlig bare klistre mærkerne i tøjet. Mærkerne er lavet med noget meget holdbart klister, der gør, at du selvfølgelig kan vaske dit barns tøj i vaskemaskine, uden at mærkerne falder af.

 

Hvis du har valgt et helt særligt og unikt navn til dit barn, kan det være, at du er bange for, at du ikke kan få nogle mærker med det navn på. Det behøver du dog ikke at være. På en webshop som Byhappyme.com skriver du selv det navn, der skal stå på mærkerne. Lige meget hvordan dit barns navn staves, bliver det altså stavet rigtigt, og der er den helt rigtige stavemåde.

Intet problem hvis der er flere med det samme navn

 

Har dit barn et mere almindeligt navn, og er der flere nede i institutionen, der har fået samme gode ide som dig med at sætte mærker i tøjet, giver det pludselig ikke lige så meget. For hvis der er to, der hedder Holger, og der kun står Holger på mærket, er det så Holger F eller Holger P’s sokker, der ligger og flyder? På den måde kommer du hverken til at hjælpe dig selv eller pædagogerne. Så kan det være, at Holger F ender op med alle dit barns sokker.

 

Men når du selv skriver på mærkerne, kan du netop selv styre, hvad der skal stå på dem. Du kan vælge at skrive Holger P, hvis det er det, de andre børn, forældre og pædagogerne er vant til at kalde dit barn. Du kan dog også vælge at lave et symbol på mærket. Så ved du, at det er din Holgers sokker, når der er et æble på.

 

Det er selvfølgelig en god ide, at du aftaler med Holger F’s forældre, hvilket symbol du bruger, og hvilket symbol de bruger. På den måde kommer I ikke til at vælge det samme symbol. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce