Kom ud i naturen sammen med dit barn

Kom ud i naturen sammen med dit barn

1. apr 2020

Dette indhold er sponsoreret

Mange forældre - særligt nybagte - kan komme til at isolere sig i hjemmet. Dette skyldes, at man føler, at man her har et større overblik, og alt hvad man har brug for, er lige ved hånden. Det er dog aldrig en god ide at isolere sig med sit barn, og det gavner faktisk mennesker i alle aldre at komme uden for huset, eftersom det stimulerer hjerne og krop. Det eneste du skal huske, er at pakke en taske med alt det nødvendige til dit barn. I denne artikel finder du inspiration til, hvad du kan lave sammen med dit barn ude i naturen.

Motion med dit barn er godt for jer begge

Er der noget, der er godt for dig såvel som dit barn, er det at dyrke motion. Du kan dyrke motion med dit barn, uanset hvilken alder barnet har. Du kan gå, løbe, cykle, spille bold eller noget helt femte. Hvis dit barn er for lille til at cykle eller gå selv, kan du løbe med en klapvogn eller sætte et barnesæde på din cykel. Du kan også købe en ladcykel, hvor dit barn kan sidde. Mangler du en cykel, kan du finde et stort udvalg af cykler på https://dream-bikes.dk/.

Det er en god ide at dyrke motion sammen med dit barn hver dag, og jo tidligere du begynder, jo større chance er der for, at du bygger gode vaner op hos jer begge.

En skovtur kan byde på masser af sjov

Skoven er et sjovt sted at være for børn såvel som voksne. Derfor er det også en oplagt destination at tage til sammen med dit barn. Der er masser af ting, som du kan lave i skoven. Du kan vælge at gå en tur, spise frokost, lave skov-bingo eller bare lege rundt med dit barn.

Hvis du ikke ved, hvad skov-bingo er, får du her en kort gennemgang: I skov-bingo handler det om at finde alle de ting i skoven, så er afbilledet på en plade. Sådan en plade kan du enten selv vælge at lave eller hente fra internettet. På pladen kan der være et billede af et blad, en mariehøne, et træ, en svamp og mange andre ting. Skov-bingo kan også laves i andre varianter. Du kan blandt andet lave bingo med ting fra stranden.

Mødes i en større gruppe

Hvis du trænger til noget lidt andet selskab end bare din partners og dit barns, kan det være en god ide at arrangere med nogle venner, at I skal mødes i en park, på en legeplads, en cafe eller noget helt andet. Dette er særligt en sjov aftale at lave, hvis dem du laver en aftale med, også har et barn. På den måde kan i voksne få noget godt ud af hinanden, samtidig med at jeres børn hygger sig sammen. Tager du ud på sådan en tur, er det altid en god ide at have lidt mad eller drikke med - medmindre i selvfølgelig tager på cafe. På den måde behøver i ikke at sætte en særlig tidsramme for jeres legeaftale eller at gå får tid, fordi I skal have frokost eller lignende.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce