Klassikere fra Ganni

Klassikere fra Ganni

22. jul 2018

Det danske mærke Ganni står bag en lang række spændende modeklassikere, der bør danne basis i enhver garderobe. Der er altid de få ting vi altid vender tilbage til og tager på, når alt andet fejler, så hvorfor ikke investere i en basisgarderobe i en lækker kvalitet?

Du går aldrig galt i byen med en klassisk t-shirt, eller måske en skjorte. Det er grundtingene i en god garderobe, der gør forskellen, for har du et par rigtig gode jeans, et par lækre t-shirts og skjorter, så kan du altid skabe et lækkert look til alle lejligheder med det rigtige tilbehør.


Den klassiske skjorte

Er efterhånden blevet et vidt begreb, for der er ikke længer bare tale om den helt almindelige lyseblå eller hvide skjorte, der passer under ethvert jakkesæt.

Skjorten er virkelig blevet genopfundet i mange forskellige former. Hos Ganni er fælles for dem alle det meget feminine udtryk, der giver alle skjorterne et meget klædeligt og anvendeligt look. Det betyder ikke nødvendigvis, at der er tale om modeller, der kun kan bruges sammen med nederdel eller jakkesæt, for det er her, der virkelig er tale om alsidige beklædningsstykker.


Alle er følgende eksempler er fuldt ud lige klædelige og skønne, til dem, der kan lide dem.

En let chiffonskjorte kan let parres med et par slidte jeans, gerne højtaljede, så skjorten kan

puttes ned i og på den måde understrege taljen.


En skjorte med den famøse ’pussy bow’ er ultra feminin og kan bruges med en stramme

nederdel, for at skabe en kontrast mellem den voluminøse overdel med sløjfe og den

stramme underdel.


En hot pink slå om skjorte er et modigt valg, der virkelig kræver pondus at bære, men, hvis

du blander det med en lækker grå og chunky cardigan og et par stramme, grå jeans, bliver

den mere underspillet og kommer til sin ret på en feminin måde.

Crop skjorten er en helt ny tilføjelse fra Ganni og den er virkelig lækker. Med et par

højtaljede bootcut jeans kommer den virkelig til sin ret.

Det er kun et par muligheder for at puste liv i garderoben med en klassiker fra Ganni, find gerne din helt egen måde at bruge en klassiker til at understrege din stil.


Den klassiske t-shirt

Den helt klassiske t-shirt har virkelig gjort et stort comeback i de seneste sæsoner. Den er blevet lanceret i en lang række nye former og farver, men ingen hitter så meget som den helt gamle klassiker med et lækkert print.

Også denne gamle kending lægger op til diverse former for lækker styling med sit enkelte udtryk.


Brug en helt simpel hvid t-shirt med en blazer og giv dit arbejdslook et mere afslappet udtryk. Har du en top med lækkert print, er det også en fed mulighed.


Hold stilen helt basic og brug en lækker tee med jeans. Det giver dig mulighed for virkelig at give den gas med frækt tilbehør.


Match din yndlings t-shirt med en lækker, feminin maxinederdel og giv looket den perfekte balance mellem piget og råt.

Ganni har en række super skønne t-shirts med prints, der giver ethvert outfit det fortjente løft. Find din favorit i dag.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x