Joha ulddragt

Joha ulddragt

15. okt 2020

Dette er sponsoreret indhold 

Koldere vejr kalder på god og varm uld og hvem vil ikke elske at putte sin baby i en dejlig varm og blød Joha ulddragt. Køredragten fra Joha er helt klar en af efterårets favoritter – og et must have i barnet garderobe, hvis I spørger os. Joha ulddragt er nemlig noget af det bedste du kan give dit barn på når det er koldt udenfor!

Joha køredragt er din babys ”overtøj” og beregnet til udendørs brug i de kolde måneder. Brug Joha ulddragt i barnevognen til lur, i bæreselen, i autostolen, på legepladsen eller når I er på tur. 

Joha laver to forskellige ulddragtsmodeller til babyer. Der er en luksusmodel og en basismodel. Begge modeller er i samme tykke vamsede softuld. Forskellen på de to køredragter er, at luksusmodellen er en køredragt med lynlås og ombuk på fødder og hænder. Faktisk har den to lynlåse. Dette er især foretrukket i vuggestuer, da det er meget hurtigere at åbne og lukke dragten. Ombuk ved fødder og hænder er supersmart, for så behøver du hverken købe futter eller vanter og du er sikker på at barnets fødder og hænder ikke fryser. Basismodellen er med knapper og uden om buk ved hænder og fødder, og derfor også lidt billigere i pris. Begge er varme, bløde og et godt køb til prisen. 

Joha ulddragt til børn er fremstillet i 100% tyk og blødt kradsfri merinould. Joha ulddragt fås i størrelsen 50 til 100 og kommer i basisfarver som sesam, blå og rød og hvert år laver Joha ulddragten i sæsonens modefarver som  grøn, gul, karry og rosa. Køredragten med lynlås har kvalitetslynlås fra YKK. 

Joha ulddragt, lige meget hvilken model ud vælger, er en skøn, varm og åndbar ulddragt – og et must haves til når det er koldt udenfor. Ulden sørger for at dit barn er isoleret mod kulden men samtidig kan kroppen ånde og ulden syger fugt uden at miste den isolerende evne.  

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce