Ideér til din næste børnefødselsdag

Ideér til din næste børnefødselsdag

18. feb 2020

Skal du også snart holde en børnefødselsdag, men er du løbet tør for ideér og inspiration til nyt tema eller ny slags kage, som du kan bage? Måske er det den første børnefødselsdag i din lille familie, som I skal holde, og du er blevet en smule nervøs, fordi du jo gerne vil leve op til alle forventninger, men panikker her nu, hvor det kommer tæt på? Velkommen til og tag det helt roligt. Træk vejret dybt. Vi har din ryg og skal nok guide dig og hjælpe dig igennem processen. For det er nemlig en proces at holde en børnefødselsdag, men det er også super super sjovt, fordi alle børnefødselsdage er en glædens dag. Læs med her og få en god omgang inspiration til indbydelse, tema og andet.


Først ...

Ja, det første du skal, er at finde en dato, og det er jo egentlig meget nemt, hvis du er den person, som foretrækker at holde den på den rigtige fødselsdag. Det er også så hyggeligt for barnet at være omringet af vennerne på den rigtige dato. Det næste skridt er en Invitation til børnefødselsdag, og her er det jo vigtigt at få sendt noget ud, som fanger børnenes opmærksomhed. Du må ikke tænke flotte minimalistiske indbydelser, men tænk farver, og at der skal ske en masse på invitationerne. Dyretema er altid en sikker vinder, men derudover kan man jo altid køre på sit barns interesser. Lego, My little Pony og alle de andre kendinge, som man har fået ind med babymaden. Bare vær obs på, at indbydelsen faktisk skal sige lidt om tid og sted, fordi den lige så meget er til forældrene.


Husk …

Nu har du fået sendt indbydelserne ud, og du er nu klar til forberedelsesprocessen. Nu skal du have tanke på tema, og det har du måske allerede valgt i indbydelsen uden rigtig at tænke over det. Uanset, hvad så er det sjovt at planlægge nogle forskellige aktiviteter, som har noget at gøre med temaet. Og det er altid en sikker vinder at inddrage både børn og voksne. Hvis du har en have, kan I både være indenfor og udenfor, og du har nok lært, at det er godt at køre børnene lidt trætte, for de små kan jo ikke hele dagen. Derudover er det også bare hyggeligt for børn og forældre, at maden har et tema. Det er dag, som er sat af til at grine og have det hyggeligt I andres selskab. Derfor kunne du måske, hvis du kører Lego tema, skære kagen ud, så de ligner legoklodser. 


Sidst men ikke mindst …

Ja, sidst men ikke mindst, så skal du ikke stresse. Der er simpelthen ikke noget værre end at stresse over sit barns fødselsdag. Det skal bare ikke være stressende, for du skal jo også hygge dig. Måske har du valgt at bestille alt udefra for at slippe for hele den her irriterende proces, men hvis du ikke har, så for guds skyld vær i god tid! Og når du står på dagen, så tag imod alt den hjælp, du kan få. Hvis nogen tilbyder sig, så giv dem et fad eller en opgave. Forældre forstår hinanden bedre end nogen andre, så derfor skal der nok komme et par hjælpende hænder, når du begynder at løbe hen over gulvtæppet eller græsplænen. Derudover så nyd dagen, for dit barn bliver ikke ved med at holde fødselsdage med mor og far. Tag et par billeder og forevig øjeblikkene. Der er ikke noget bedre end at kigge tilbage på de tider med sit barn!



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce