Har I svært ved at få børn? Hjælpen er nær

Har I svært ved at få børn? Hjælpen er nær

30. okt 2017

Det er en kendsgerning, at ikke alle par har lige nemt ved at få børn.

Har dig og din udkårne prøvet i årevis uden held, så bør I opsøge professionel hjælp. Hjælpen er lige inden for rækkevidde, så ræk ud efter den og kom et skridt nærmere jeres drøm om at stifte en lille familie.

Akupunktur og fertilitet

Det lyder måske for godt til at være sandt, at akupunktur kan være med til at øge fertiliteten, men der er faktisk noget om snakken. I dag er der mange akupunktører, som har specialiseret sig i at udøve akupunktur, som gavner fertiliteten. Der ydes ingen garantier, men du har jo intet at miste ved at give denne type behandling en chance.

Det er med ultratynde engangsnåle muligt at stimulere kroppen til selvhjælp. Netop akupunktur har hjulpet mange kvinder med at blive gravide, så du bør også prøve det af. Du kan på www.klok-akupunktur.dk læse om, hvordan en erfaren akupunktør kan tage hånd om dine fertilitetsproblemer.

Få hjælp til at undgå de negative tanker

Er du præget af negative tanker, tankemylder, tristhed og / eller søvnproblemer? I så fald bør du tage kontakt til en psykolog, som kan hjælpe dig med at komme dine udfordringer til livs. Det er helt normalt, at fertilitetsproblemer fører til tristhed, vrede og frustrationer, men det er vigtigt, at man ikke giver for meget plads til de negative tanker.

En professionel psykolog kan typisk tilbyde både individuelle samtaler, coaching, mindfulness og kognitiv terapi. Der findes rigtig mange behandlingstyper, så du bør i samarbejde med din psykolog forsøge at finde en behandlingstype, som fungerer godt for dig. Er du åben for at tale med en psykolog, så find en psykolog på Østerbro, hvis du altså er bosat på Østerbro eller omegn.

Smid de overflødige kilo

Er du overvægtig, kan det svække din frugtbarhed, hvorfor du bør smide de overflødige kilo, hvis du vil øge din chance for at blive gravid en skønne dag. Ligeledes bør din mand tabe sig, hvis han vejer for meget. Det er nemlig en realitet, at overvægtige mænd har dårligere sædkvalitet end andre mænd. For at opsummere er der al mulig god grund til at indlede en slankekur, hvis man gerne vil blive forælder. Der skal ikke blot trænes en masse, men også skrues ned for indtaget af sukker og fedt.

Det er normalt nemmere at gennemføre et vægttab, hvis man får kompetent hjælp. Få eksempelvis hjælp fra en personlig træner og / eller en kostvejleder.

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce