Guide: Sådan beskytter din smartphone

Guide: Sådan beskytter din smartphone

30. aug 2018

De fleste undervurderer nødvendigheden i at forebygge uheld og skader på deres smartphone. Som følge heraf, ender man oftest med at betale dyre domme i reparationer, vedligeholdelse og i sidste ende, en ny telefon. Der findes heldigvis mange forskellige måder, hvorpå man kan undgå sådanne tilfælde, heriblandt mobilcovers, panserglas og forsikringer som vi vil beskrive ydereligere i denne guide.


Særligt børnefamiliers mobiler er udsatte

Børn er yngre og yngre når de får deres første mobiltelefon, i takt med at større og større dele af deres hverdag foregår på mobilen. Det kan hurtigt koste dyrt i reparationer af din eller dit barns mobiltelefon, hvis ikke der bliver sørget for, at den er ordentligt beskyttet.

De fleste børn og unge mellem 6-17 år, har en smartphone. Dette tal er faktisk helt oppe på 84%, viser en undersøgelse foretaget af TNS for Nodea. I takt med at teknologien i mobiltelefoner bliver mere og mere avancerede, stiger priserne på, samt reparationer af, mobiltelefonerne også. Smartphones som IPhone, Samsung og HTC er blandt de mest populære smartphonebrands, og er samtidig yderst skrøbelige devises, som i sig selv ikke er særligt børne- eller hverdagsvenlige. Specielt familier med små børn er særligt udsatte for mobil-uheld, og der er derfor en rigtig god idé at overveje følgende løsninger til beskyttelse af mobilen.


Mobilcovers, din mobils redningsmand

Den mest oplagte måde at beskytte sin smartphone på, er ved at anskaffe sig et mobilcover. Hvad enten du er interesseret i design, skøre gadgets eller praktiske funktioner, findes der et uendeligt antal muligheder som du kan vælge imellem. Det er nemt at finde et cover som er godt for børn at holde på, som herved mindsker risikoen for tab, og samtidig har et fedt eller praktisk design. Din mobil behøver altså ikke at blive transformeret til en ’Hello Kitty-figur”, før den er børnevenlig.

Du kan finde mobilcovers som kan holde diverse kreditkort, så du både har din mobil og pung lige ved hånden. Du kan finde mobilcovers som kan kobles til din bil, eller din cykel, så du nemt kan benytte GPS, på din smartphone, når du er på farten. Du kan endda finde mobilcovers som gør din mobil vandtæt, så du kan tage din smartphone med på standen, uden at bekymre dig om vand- eller sandskader Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilke egenskaber dit mobilcover kan få.


Panserglas og Forsikring

En anden måde at beskytte sin mobiltelefon på, er ved hjælp af skærmbeskyttelse i form af panserglas. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at der findes forskellige typer panserglas. Nogle modvirker kun ’lommeridser’ på skærmen, altså dem som nøgler eller andre halvskarpe genstande kan forsage. De lidt tykkere, og samtidig lidt dyrere panserglas, er dem som sørger for at din skærm er velbevaret efter hårdere slag, eller længerevarende pres. Det er derfor vigtigt at læse om kvaliteten af panserglasset, før man putter det i indkøbskurven.

Det er også muligt at tegne en forsikring på elektronik hos de fleste forsikringsselskaber. Dette kan både indgå i din indboforsikring, eller tilkøbes hos de fleste selskaber. Det er en klar fordel at sætte sig ind i hvad de enkelte selskaber dækker, da det kan være alt fra små skader, til total ødelæggelse og tyveri. Så sørg for at få din mobil dækket og beskyttet, så du kan få erstatning hvis uheldet er ude.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce