Gør dit barn fin med børnesmykker

Gør dit barn fin med børnesmykker

5. mar 2018

Smykker er ikke kun forbeholdt voksne. Faktisk findes der mange smykkedesignere eller smykkekollektioner, som netop har specialiseret sig i at lave smykker til børn. På denne måde kan man pynte sit barn med ørestikker, armbånd eller halskæder, således barnet bliver rigtig fin. Dette er ideelt til festlige begivenheder, fødselsdage eller andre mærkedage – eller blot til hverdagen. Uanset hvad er børnesmykker en unik tilføjelse til tøjet, som virkelig sætter prikken over i’et. Du kan i denne artikel læse mere om børnesmykker, således du har fuldstændig styr på, hvilke muligheder du har til dit barn, således han eller hun bliver ekstra fin.

 

Børn efterligner voksne

Noget af det fantastiske ved børn er, at de efterligner voksne. Dette er en sund psykisk udvikling. Især i alderen 3-6 år vil barnet efterligne sine forældre og deres adfærd. Ved at gøre dette vil barnet kunne opnå nye kompetencer, hvilket er med til at styrke deres udvikling og personlighedsdannelse. Det er ikke blot forældrenes adfærd, som barnet efterligner. Senere hen vil barnet med stor sandsynlighed også efterligne det at gå med smykker, hvis moren eller faren gør det. Derfor vil det være en fantastisk gave at give sit barn et smykke.

 

Ørestikker til børn

Når det kommer til ørestikker til børn, skal de selvfølgelig være designet til netop børnene. Dette betyder, at øreringe helst ikke skal være for store eller hænge ned fra øret. Disse former for øreringe vil nemlig være for farlige for børn under leg. Dog er ørestikker med et lille motiv fantastiske børnesmykker. Disse øreringe vil ikke genere barnet under leg, og du vil derfor ikke skulle bekymre dig om barnets sikkerhed. Ydermere er det vigtigt, at ørestikkerne er af god kvalitet. Øreringene er nemlig konstant i kontakt med barnets hud, og er kvaliteten ikke god, kan dette forårsage nikkelallergi.

 

Smukke børnearmbånd

Et andet smykke til børn, der vil gøre barnet særdeles fin, er børnearmbånd. Her er mulighederne mange, da man både kan få simple design eller lidt mere pyntede design. Uanset hvilket design, man vælger, vil det se sig virkelig flot ud på barnet. Især tøj med korte ærmer eller kjoler vil se flotte ud med et fint armbånd dertil. Når man skal vælge et armbånd til et barn, er det vigtigste, at armbåndet sidder tæt ind på håndleddet. På denne måde mindsker man risikoen for, at armbåndet irriterer og generer barnet. Armbåndet vil derudover have mindre sandsynlighed for at falde af under leg, hvilket ligeledes er et plus.

 

Den klassiske halskæde

En af de mest typiske smykker til børn er halskæden. Dette er en skøn gave, der kan følge barnet i mange år. Her kan man vælge sjove motiver såsom dyrehoveder, eller man kan vælge et personligt motiv såsom navn eller forbogstav. Man kan også vælge et inspirerende citat eller blot et dekorativt hjerte. Uanset hvad vil dette være den perfekte tilføjelse til outfittet, som barnet vil få glæde af i mange år.

 

En smykkekæde med fantastiske børnesmykker i god kvalitet er Vibholm. Du kan se deres skønne udvalg her www.vibholm.dk, hvor det helt rigtige til dit barn nok skal være. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce