Gør din barsel til en dejlig tid

Gør din barsel til en dejlig tid

7. jan 2021

Dette indhold er sponsoreret

Der er ingen tvivl om, at det er benhårdt at blive forælder. Mere ansvar, mindre søvn og den konstante tilstedeværelse for et andet menneske. Heldigvis, er det også noget af det mest fantastiske i verden, og den første tid med den lille ny, er særlig speciel. Selvom barselsperioden kan være hård, og det kræver noget tilvænning til den nye titel, så er der flere ting du kan gøre, for at give dig selv en dejlig og mindefuld barselstid. Læs videre her, og få nogle tips til hvordan du kan få ro på og nyde din barsel. 


Gå ture med underholdning

De fleste nybagte forældre kommer på masser af gåture med den lille ny. Det er skønt med den friske luft, og kan være rart at komme ud af boligen og bevæge sig bare en lille smule. Mangler du noget at give dig til på de lange gåture når baby er faldet i søvn, og tiden blot skal gå? Tjek 5g mobilabonnementer så du eksempelvis kan nyde en god podcast på gåturen. Du kan også finde en god lydbog, så du kan blive suget ind i en helt anden verden, og få lidt selvforkælelse imens den lille sover trygt og godt. 


Brug mødregruppen 

En mødregruppe kan virkelig gøre underværker. Har du ikke andre mødre i din vennekreds, kan det være rigtig befriende at mødes med en gruppe kvinder som går igennem det samme som du gør. Her kan du få lov til at snakke om alle detaljer omkring din baby, uden at skulle tænke på, om det er for meget babysnak. Slap af og nyd tiden med din mødregruppe. I kan mødes hjemme hos hinanden, på caféer og andre hyggelige steder. Har du nogle stykker i vennekredsen som er blevet forældre nogenlunde samtidig som dig, kan i også danne jeres egen lille mødregruppe, hvor i virkelig kan nyde tiden sammen, og hjælpes ad når der er behov for det. 


Udnyt de tilbud du kan 

Babysvømning, babymusik og andre lignende tilbud er en rigtig god idé at overveje. Her får du mulighed for at aktivere din baby med hjælp fra andre, og i får nogle gode og hyggelige oplevelser sammen. Her behøver du ikke stresse over, om den lille begynder at græde, skal ammes eller andet. Alle er i samme båd, og du kan roligt tage afsted, og få en dejlig oplevelse. Det er en skøn måde at få nogle gode oplevelser i trygge rammer, hos professionelle som har styr på hvad du og dit barn har brug for.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce