Giv blomster til kommende og nybagte forældre

Giv blomster til kommende og nybagte forældre

13. aug 2018

Blomster er gode at give, når der er noget, der skal fejres, og hvilken fejring er større, end fejringen af et nyfødt barn? Ventetiden for de kommende forældre kan både være spændende men også stressende. Der er mange forberedelser, der skal ordnes, inden den lille nys ankomst, foruden alle de andre ærinder i hverdagen, som bare skal gøres. Det samme kan siges om nybagte forældre; selv om glæden ved endelig at have sit lille barn i armene er enorm, så er der også en hverdag, der skal hænge sammen.

Kender du nogen, som står i de to situationer, og har du lyst til at forsøde deres liv en lille smule, kan du give dem en smuk buket blomster. Blomster er ikke kun smukke i selv og pyntende, men de fortæller også, at du viser omsorg for modtageren, og at du gerne vil dem det godt.


En blomstergave behøver ikke koste knaster

Nu tænker du sikkert, at selv om du gerne vil give en blomstergave, så er blomsterbuketter bundet af professionelle alt for dyre at købe. Sådan var det måske i gamle dage, men sådan er det ikke længere. Floristerne er klar over, at blomster er gode gaver at give i mange henseender, men de forstår også, at ikke alle har et kæmpe budget til at købe blomster for.

Derfor kan du ved enhver blomsterhandler være sikker på at kunne finde billige blomster. Hvis alle dine lokale florister skulle ligge i den høje ende rent prismæssigt, kan du i stedet for at købe færdigbundne buketter, købe afskårne blomster. De er billigere end en buket, og køber du en god håndfuld af dem, har du nok til at lave din egen buket. Du skal så bare anskaffe dig noget cellofan og gavebånd og vupti – så har du din helt egen blomsterbuket for billige penge.


Giv mor eller far en dejlig gavekasse

Vil du forkæle de kommende eller nybagte forældre endnu mere end blomster, kan du med fordel give dem en lækker gavekurv. Gavekurve er lige et trin over blomstergaven, og de glæder ikke kun øjnene men også ganen. Dertil har de også den fordel, at de kommer i utallige varianter, og synes du ikke, der er nok forkælelse i en kurv fra blomsterhandlerens hylde, kan du bare bede butikken om at skræddersy en kurv for dig. Denne løsning er god, hvis du kender de kommende eller nybagte forældres præferencer for slik, søde sager og drikkevarer.

Flere og flere blomsterbutikker tilbyder nu også alkoholfri gavekasser, fordi der har været efterspørgsel på disse. En alkoholfri gavekurv er perfekt, hvis du vil begave en kommende mor, da for meget alkohol som bekendt ikke er så godt for det lille fosters udvikling.

Giver du en gavekurv til de nybagte forældre, kan du også vælge at tilkøbe en bamse eller andet plysdyr, så gavekurven også henvender sig til den lille ny.


Lav din egen gavekurv

Synes du ikke, at din lokale blomsterhandlers udvalg af herlige gavekasser er særlig stort, eller vil du gerne sætte dit helt eget præg på gavekurven, kan du lave din egen. Dette er dog mere tidskrævende, end hvis du bare gik ind i en blomsterbutik og købte en kurv, men til gengæld får du lavet en helt personlig kurv, og det vil din modtager helt sikkert sætte pris på.

Det eneste du skal gøre, er at anskaffe dig en flot kurv eller kasse, cellofan, gavebånd, og så skal du bare ud og købe fyldet til den. Det kan være alt fra slik, kage, blomster, vin, øl og så videre. Når du har samlet alle de lækkerier, du gerne vil give, skal du blot anrette dem nydeligt i kurven og afslutte med at pakke gaven ind med cellofan og gavebånd.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x