Forkæl jer selv med en eftermiddag uden børn

Forkæl jer selv med en eftermiddag uden børn

27. maj 2022

Dette indhold er sponsoreret


Sommeren er snart over os, og det samme er  lune og lyse dage. Hvis du, ligesom mange andre forældre, godt kunne tænke dig et par timer uden børn, kan du allerede nu begynde at planlægge lidt, hvor turene går hen. Så har du også god tid til at finde en barnepige. Inviter din kæreste med på en bytur til for eksempel Århus, og nyd nogle timer sammen kun i hinandens selskab.

Frokost i Århus

Kvalitetstid og lange samtaler passer ikke altid sammen med hverdagens travlhed og børn, der kræver din opmærksomhed, det levner ikke megen tid til at dyrke forholdet. Derfor er det vigtigt, at huske at sætte tid af til det. Start derfor jeres dag ud med at spise en god frokost sammen, hvor I sætter tid af til at kunne nyde både maden og samværet. Hvis I ønsker ekstra lækker mad, kan I overveje at kigge på bedste sushi Århus for inspiration til steder hvor I kan spise. Her er både hyggelige restauranter, gode muligheder for take-away, og mulighed for sushi ad libitum.

Tur i gågaden

Århus byder også på en hyggelig gågade med underholdning af forskellig karakter. Der er både stormagasiner, små specialforretninger, kædebutikker og markeder, og så er der en masse forskellige museer og kirker. Alt efter hvor lang tid I har sat af, kan I undersøge hvad I ønsker at se. De fleste af byens seværdigheder ligger i bekvem gåafstand, og man behøver derfor hverken at planlægge særlig meget transporttid eller sætte meget tid af til at opleve de forskellige ting. Ligeledes er centrum af byen ikke større end at man kan gå fra den ene ende til den anden på kort tid, så man kan let nå, at komme i mange af byens forretninger. Hvis I foretrækker at være udenfor i det gode vejr, er Århus i sig selv også en smuk by, hvor bybilledet byder både på gamle stalde og nye højhuse i centrum af byen. Trænger I til en pause, kan I sætte jer et sted og følge med i gadelivet.

Slut dagen af ved vandet

Efter en lang dag med mad, shopping og museer, kan man have brug for, at slutte dagen af med ro. Århus ligger lige ud til vandet, og derfor er stranden et perfekt sted at slutte dagen. Hvis vejret er godt, kan I dyppe fødderne i vandet eller hoppe en tur i bølgerne, og nyde dagens sidste sol inden I vender næsen hjemad til børnene. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce