Fire tips til hyggelige ting du kan lave med børn, når...

Fire tips til hyggelige ting du kan lave med børn, når...

13. aug 2019

Dette er sponsoreret indhold

Savner du også sommetider inspiration til, hvad du kan lave med børnene, når vejret er gråt og kedeligt? Ofte kan det virke begrænsende, at det ikke er muligt at tage ud i det gode vejr eller besøge den lokale legeplads, når vintermåneder nærmer sig. Særligt i weekender eller ferier kan det være kedeligt, hvis det konstant regner og er koldt og gråt. Derfor har vi i denne artikel samlet fem råd til dig, der ønsker lidt inspiration til sjove indendørs aktiviteter, der er hyggelige for både børn og voksne. 


Sæt en god film på 

Noget af det, der kan være allermest hyggeligt på en grå efterårsdag, er at kravle under dynerne og se en film sammen. Nogle film kan være en smule kedelig at se for voksne, men hvis du gerne vil være med til børnenes filmhygge, kan det for eksempel være en god idé at sætte en god Disneyfilm på. Disney formår ofte at lave film, der både underholder børn og voksne, og så du kan altid overveje at sætte de gamle klassikere på, da nostalgi-faktoren alene, vil gøre det til en sjov oplevelse for dig også. Disney har netop lavet en ny streamingtjeneste kaldet Disney+, hvor både nye og gamle Disneyfilm samt en masse andet indhold, er samlet. 


Tag på biblioteket

En af de hyggeligste steder at tilbringe nogle timer med børnene, er det lokale bibliotek. Ofte har de fleste biblioteker forskellige aktiviteter for børn, så det er en god idé at tjekke deres kalender, og se om der er nogle arrangementer i den nærmeste fremtid. Derudover er det hyggeligt for de små at gå rundt i børneafdelingen og finde bøger, de gerne vil låne med hjem, eller som du kan læse højt fra, mens i er der. 


Bag sammen 

En af de hyggeligste indendørs aktiviteter er at bage sammen. Det kan være en sjov og god oplevelse for de små at opleve, at noget som de er med til at lave bliver til lækkert bagværk, som hele familien kan nyde. Køb noget frugtfarve og sjovt krymmel, som i kan dekorerer bagværket med. Det kan i den grad gøre bagningen endnu sjovere for børnene. Skal i have noget nemt og enkelt til aftensmad, kan det desuden også være hyggeligt at involvere børnene her. 


Hold spilaften

Det er sjovt og hyggeligt for både børn og voksne at holde en spilaften, hvor i får spillet en masse af de brætspil, der normalt står og samler støv. Har I ikke nogle gode spil på lager, kan I forsøge at købe nogle, der appellerer til både børn og voksne, så alle får en sjov aften. Nogle gange kan helt enkle spil, som kort eller yatzy faktisk være et kæmpe hit. Det afhænger dog naturligvis lidt af børnenes alder. Sådanne aftener kan i øvrigt med fordel kombineres med en krea-aften, hvor I alle laver perleplader, halskæder eller måske julepynt, hvis det er den tid på året. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x