Find en praktisk og god forårsjakke til børn

Find en praktisk og god forårsjakke til børn

16. okt 2019
Forår er et af årets smukkeste måneder på året, hvor naturen viser sig fra sin bedste side. Dagene bliver længere og det bliver lyst til sent om aftenen. Det betyder også, at børnene vil lege meget mere ude i det fri, hvor der både cykles, løbes, spilles fodbold og kørt på rulleskøjter. Det er en tid på året, hvor børnene virkeligt får bevæget sig godt og grundigt, og kan være sammen med deres kammerater efter skoletid. Nu hvor vejret bliver mildere, i takt med temperaturen stiger, er der samtidigt behov for udskift af vinter overtøjet.

Køb forårsjakken til dine børn i god tid

En god forårsjakke til børn bliver nødvendigt, at købe når vejret bliver lunere og forårets ankomst banker på døren. Børnejakker bliver hurtigt udsolgt, fordi alle forældre skal have fat i årets nyeste forårs kollektion. Det er enten størrelsen eller typisk farven, der er forkert eller dine børn ikke synes designer falder i deres smag. Et godt tip er, at du gøre klogt i at holde øje med tilbud og udsalg på nettet, inden vi rammer årets første forårsdage.

Vælg en praktisk forårsjakke der holder vand ude

Det er næsten umuligt, at forudsige vejret når dit barn er ude i naturen, og lege sammen med sine kammerater. Vejret kan vende og en kraftig byge kan gøre livet ret surt for barnet, hvis jakken hverken er vindtæt eller vand afvisende. Det er ikke sjovt, at komme hjem drivvåd og helt kold. Forårsjakken behøver ikke være 100% vandtæt eller have gore-tex membran. Jakken skal være åndbar og give barnet beskyttelse, i tilfælde af regnvejr. Åndbarheden gør at kroppen kan komme af med varmen, og man ikke står med en følelse at være lukket inde i et fugtigt drivhus. Store lommer og indvendige lommer, der kan lukkes er også en vigtig detalje. Børn har brug for opbevaring af nøgleringe, smartphones og forskelligt legetøj.

En slidstærk jakke er et godt valg

Børn er ikke desværre ikke altid så gode til, at passe på deres ting også selvom mor eller far har påpeget det mange gange før. En flot designer jakke til et par tusinde kroner, vil ikke altid være det bedste valg. Den dyre jakke kan måske ikke holde i længden, fordi den ikke er fremstillet til hårdt brug. Børn tænker ikke altid over hvor meget jakken har kostet, og tager derfor heller ikke hensyn. En skaljakke til børn, er helt perfekt til de danske forhold, der tåler de daglige knubs.

Vask og pleje af jakker generelt

Børnejakker udsættes langt mere for snavs, i forhold til en voksen jakke. Umiddelbart er der ikke den store forskel på hverken pleje eller vask. Generelt skal man mest muligt undgå, at vaske jakker alt for ofte, fordi det over tid mindsker vandtætheden. Det meste snavs kan fjernes med en fugtigt klud med lidt sulfo. Hvis du alligevel smider børnejakken i en vaskemaskine, bør du følge disse råd, der kan forlænge børnejakkens levetid.

● Brug så lidt vaskepulver som muligt

● Brug skånsomt vaskemiddel, helst svanemærket

● Undgå skyllemiddel og blegemiddel helt

● Vask helst i koldt vand

● Undgå tørretumbleren helt

● Hæng jakken til tørre i stuetemperatur

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x