Er jeg gravid? Tag en graviditetstest nu

Er jeg gravid? Tag en graviditetstest nu

24. sep 2020

Dette er sponsoreret indhold 

Er du i tvivl? Er det lang tid siden, du har haft din menstruation? Er den udeblevet? Oplever du andre symptomer på graviditet som kvalme og ømme bryster, så køb graviditetstest online og find ud af, om du er gravid.

Hvordan fungerer en online graviditetstest?

Hvis du er i tvivl, om du er gravid, eller bare gerne vil vide, hvornår du har din næste ægløsning, kan graviditetstester og ægløsningstester købes online på Apotekerens webshop. Graviditetstestene er i højeste kvalitet, der giver et svar indenfor få minutter, efter du har taget den. Med en graviditetstest får man et 99 % sikkert resultat, der fortæller en, om man er gravid eller ej. En graviditetstest måler hCG niveauet i ens urin. Det er et hormon, som bliver dannet ved høj koncentration, når man er gravid. Apotekerens online graviditetstest varierer, da der ved nogle medfølger en kop til urin, hvor nogle andre er digitale. Det er heller ikke ens for alle tests, hvornår de kan bruges efter en befrugtning. Hvor nogle kan bruges 8. dage efter befrugtning, kan andre først bruges ved menstruationens første udeblevne dag. 

Hvad er symptomerne på en graviditet? 

En af de første tydelige tegn på, at du kan være gravid er ømme bryster. Det føles måske som tortur, når du tager din BH på om morgenen, fordi dine bryster er så ømme. Tungt-følende samt ømme bryster og blodårer, der er mere tydelige omkring og på bryster, er ofte tegn på, at man er gravid. Måske virker dine bryster endda større eller formørket i området omkring brystvorterne? Dette kan også være tegn på graviditet. Andre symptomer kan også være en stor madtrang til madvarer, du aldrig før har kunnet lide. Omvendt kan du lige pludselig få det helt forfærdeligt dårligt af noget helt bestemt mad, som måske var favoritten førhen. Hovedpine kan også være en af symptomerne på en graviditet, da det kan være kroppens måde at reagere på de hormonelle ændringer i kroppen. Det er generelt vigtigt, at man benytter sig af så lidt smertestillende som overhovedet muligt under hele graviditeten. Hvis man oplever hovedpine under graviditeten, kan det dulmes ved paracetamol som Panodil eller Pamol fremfor piller som Ibuprofen. Andre symptomer kan også være store humørsvingninger, kvalme, en skærpet lugtesans, mavekramper, rygsmerter, pletblødning, oppustethed, svimmelhed, tissetrang eller forøget kropstemperatur. Vigtigt er dog at huske, at disse symptomer også kan være tegn på andre sygdomme eller tilstande.      

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x