De bedste gaveidéer til din ven/veninde på barsel

De bedste gaveidéer til din ven/veninde på barsel

6. maj 2020

Skal du snart besøge din veninde eller din ven, som lige har født? Og er det første gang du kommer fordi efter fødslen? Grubler du en del over, hvad du skal hitte på? Det forstår vi godt, for den er svær. Især når man ikke selv er blevet forælder endnu. Bare rolig, du er ikke den første, og du bliver heller den sidste. Derfor har vi slået hovederne sammen og fundet de 3 bedste gaveidéer til en barselsven- eller veninde, som gavner barnet og forældrene. Den bedste er nemlig noget, som både baby og forældre får noget ud af. Læs med her og få en idé til den helt rigtige barselsgave. 


Legetøj til over vuggen

Gaveidéer til en helt nyfødt baby begrænser dig en del, men man kan stadigvæk give babyen og forældrene en gave, som de kan nyde godt af i lang tid. I starten kan babyen næsten ikke se andet end, hvad der er lige foran ansigtet på den. Udenfor den radius er alting sløret, fordi den skal vænne sig til lyset og farverne i verden. Derfor er den første gave, som vi vil nævne, legetøj til over vuggen. Legetøj over vuggen hjælper både baby og forældre, fordi babyen bruger utrolig meget tid i vuggen i starten. Det er derfor kreativt og sjovt for babyen, at den kan se legetøjet over vuggen, så den langsomt, når synet begynder at komme for alvor, har noget at se på i vuggen. Dette giver også forældrene ro til at lade babyen ligge i vuggen og kigge.

 

Aktivitetslegetøj

Vi er jo alle bevidste om, at børn skal lege og være aktive, og det samme skal babyer på et tidspunkt. Når babyen kan begynde at kravle og komme rundt og bruge energi, vil den langsomt også få brug for noget mere krævende legetøj. Dette kunne for eksempel være aktivitetslegetøj, hvilket også ofte sætter barnets tanker i gang. Aktivitetslegetøj er godt for både barnet og forældrene, fordi det er en aktivitet, som de kan lave samme. Og det gør altså ikke noget, at barnet ikke nødvendigvis kan lege med det som nyfødt. For meningen er jo, at du vil komme forbi og være med til at lege med aktivitetslegetøjet.


Underholdning til badekarret

Underholdning til badekarret er altid et kæmpe hit. Man kan ikke få for meget legetøj til badekarret, for det kan simpelthen være det værste at få et barn til at koncentrere sig i badekarret. De første par måneder er det igen ikke så vigtigt, men barnet udvikler sig jo, og med udvikling kommer utålmodighed, hvilket kan være utroligt frustrerende for et par nybagte forældre. Derfor er det jo den perfekte gave at komme med, især når du forklarer dem formålet.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce