Bliv behandler - Lær at lindre og udrede smerter og sy...

Bliv behandler - Lær at lindre og udrede smerter og sy...

18. aug 2019

Dette er sponsoreret indhold

Går du med en drøm at blive behandler, er du bestemt ikke alene. Mulighederne for at blive behandler er vokset drastisk med årene, og er blevet meget populære.Dette skyldes blandt andet en helt ny opmærksomhed på krop og sind og sammenhængen mellem de to. Vi er generelt blevet mere oplyste og interesserede i vores allesammens velvære og komfort, og vi ønsker også selv at kunne bruge vores hænder og vores viden til at hjælpe os selv og andre. Der er mange muligheder for at blive behandler. Læs med videre og hør om nogle af dem. 


Columnaterapi 

Ønsker du at blive klogere på ryggen og de mange rygskader, som rigtig mange danskere døjer med, og desværre lever med i mange år, er comlumnaterapi det sted, du skal begynde. Bliv columnaterapeut og oplev under uddannelsen til columnaterapeut undervisning i ryggens anatomi, fysiologi og patologi. Derudover vil du lære om, og forstå hvordan du kan bestride teknikker til behandling af rygsygdomme, rygskader og rygsmerter, som ses ude i befolkningen, og som derfor er vigtige at kunne behandle. Under uddannelsen vil du også lære mere end at kunne behandle og opnå viden omkring ryggen. Du vil også lære til hvem, dine patienter skal videresendes til, hvis problemet er udenfor din kunnen, dette kunne for eksempel være til lægen eller kiropraktor. 

Zoneterapi 

En anden kendt form for behandling er zoneterapi. Gennem zoneterapi vil du lære, hvordan fødderne har direkte kontakt til resten af kroppen. Fødderne ses som et kort over alle kroppens nervebaner og muskler, og man kan derfor behandle smerter og problemer i resten af kroppen, ved at udøve zoneterapi på fødderne. Gennem zoneterapi ønsker man gennem trykpåvirkning på bestemte punkter på fødderne at afhjælpe ubalance i kroppen og dermed behandle gennem denne trykpåvirkning. 

Akupunktur  

Også akupunktur er en meget kendt behandlingsform. Akupunktur er behandling med små nåle, som stikkes ind i akupunkturpunkter på kroppen. Behandlingsformen er en alternativ behandlingsform, som mange mennesker finder yderst effektiv til smertelindring. For eksempel er akupunktur meget populær til behandling af hovedpine, gigt og muskel og ledsmerter. Denne form for behandling er også en god måde at lære mere om, hvordan man kan behandle mennesker uden medicin, for at skabe mere balance i kroppen. 

Mindfulness 

Alternativ behandling behøver ikke kun at være fysiske behandlingsformer. Også metoder som mindfulness er vundet meget frem over de sidste par år, og har mødt meget anerkendelse for dens indvirkning på menneskers sind. I mindfulness har man fokus på at behandle stress, bekymringer og negative tanker gennem samtale og øvelser, som kan lette både kroppen og sindet for rigtig meget ubehag. Her vil man blandt andet blive undervist i meditation og tankekontrol, som er nogle af de væsentligste øvelser ved behandling med mindfulness. Her skal man lære at have kontrol over sine tanker. Og samtidig skal man lære at meditere og finde ro i kroppen og sindet. Denne behandlingsform kan altså også i høj grad gøre en forskel, selvom den ikke indbefatter fysisk behandling af patienten.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce