3 idéer til en romantisk weekend uden børn

3 idéer til en romantisk weekend uden børn

16. nov

Det er fantastisk at holde ferie eller forlænget weekend som en familie, hvor børnene er med, men nogle gange er det også helt okay at trænge til en weekend uden børn. Der kan hurtigt gå vasketøj og sure pligter i hverdagen, og der er ikke plads til særlig meget romantik. Derfor kan det være utrolig godt for forholdet at komme lidt væk for en stund, hvor I kan pleje, dyrke og forkæle hinanden. Vi har af den grund her i artiklen samlet tre gode idéer til, hvad I kan lave på en romantisk weekend uden børn.

Afslappende spaophold

Hvis der er noget, der virkelig byder op til romantik, så er det et spaophold. Ved et spaophold kommer I væk fra hjemmets kedelige rutiner, og I kan endelig fokusere på blot at være sammen og bare hygge jer. Fordelen ved et spaophold er nemlig, at I ikke skal tænke på andet end at nyde hinandens selskab. Der er fuld fokus på selvforkælelse, hvor I sammen kan få en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag. Der findes massevis af lækre spaophold på både Fyn, Sjælland, Bornholm og i Jylland, så ligegyldig hvor i landet, I kommer fra, er der med garanti et ophold tæt på jer. Sådanne weekendophold er ofte placeret i naturskønne omgivelser, hvor I om dagen kan gå ture og nyde den smukke danske natur. Om aftenen kan I gå ombord i lækre tre-retters gourmetmenuer, og når I dagen efter trænger til afslapning, kan I koble af i unikke spafaciliteter.

Sheltertur i det fri

Hvis I ikke har så meget tid til at dyrke naturen og være ude i det fri i jeres stressede hverdag, kan det måske være oplagt at bruge jeres weekend uden børn på at tage på sheltertur et sted i Danmark. En sheltertur er lige stadiet over en telttur, da I ikke behøver at sove på den kolde og fugtige jord, og I behøver ikke at slå et telt op. Desuden er det ikke tilladt at sove i telt frit overalt i Danmark, så I er mere sikre, hvis I booker et shelter. Det kan være utrolig hyggeligt at prøve at leve primitivt i en weekend, hvor I skal lave mad over bål eller på et trangiasæt. Hvis I tilføjer et par gode flasker rødvin, skal I nok få en romantisk weekend, som I sent vil glemme.

Leg turister i hovedstaden

I behøver faktisk slet ikke at rejse ud af landet for at få en feriefølelse. Vi har heldigvis en af de skønneste hovedstæder i hele Europa, som er værd at besøge igen og igen. København byder på et endeløst antal interessante attraktioner, seværdigheder, oplevelser og gastronomi i verdensklasse. Selvom I måske føler, at I har set det hele før, så prøv at tag turistbrillerne på for en stund og oplev byen på ny. Hvis I har det rigtige mindset, kan en slentretur langs søerne pludselig føles som en tur langs Seinen i Paris, og et glas vin på en restaurant på Nyhavn kan føles som et glas vin på en fortovscafé i en lille hyggelig italiensk by.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x