10 ting du ikke kan undvære når du skal have en baby

10 ting du ikke kan undvære når du skal have en baby

14. apr 2020
Når du skal have en lille ny, er der rigtig mange ting, som man skal købe ind og have styr på. Men der er så mange ting, at det kan være svært helt at finde ud af hvor man skal starte og slutte. Det kan også være meget forskelligt fra familie til familie, hvor meget og hvilke ting man skal have. Men en ting er sikkert, man skal have en barnevogn. Køb barnevogn på faktura, hvis det er for stor en udgift i en omgang. Du kan her læse mere om 10 ting du ikke kan undvære, når du skal have en baby. 

Pusleplads, alt til puslepladsen og babytøj 
Når der kommer en lille ny baby i hjemmet, er det selvfølgelig vigtigt at have styr på puslepladsen. Det er vigtigt, at du finder en god pusleplads, der kan holde et godt stykke ud i fremtiden, da babyen også bliver større og kræver en mere solid pusleplads. Men til en pusleplads medfølger også en masse tilbehør. Nogle af de vigtigste ting til puslepladsen er puslepude, vådservietter, bleer, stofbleer, håndklæder til puslepuden og creme til rød numse. 

En anden ting du skal have styr på til din baby er babytøjet. Det kan være en god ide kun at have få sæt af de helt små babysæt og fokusere på at købe lidt større, da barnet hurtigt vokser ud af tøjet. Udover tøjet skal du også have diverse tilbehør som sutter, hagesmæk, sutteflasker og andet. 

Barnevogn og babyalarm 
To andre ting man ikke kan undvære er barnevognen og babyalarmen. Der er to ting der bare skal være i et hjem med babyer. En barnevogn bruger du i rigtig lang tid både til transport og middagslure. Faktisk, bruger du barnevognen fra barnet er helt lille til det ikke er baby mere. Babyalarmen er så det der gør, at du trygt kan lade din baby tage en lur udenfor eller i sin vugge, så du ikke behøver sidde ved siden af der hvor barnet sover.

Vokslpose, bæresele og babynest 
En vokslpose, der omsvøber barnet, er god at have, da den både kan bruges i autostolen, indenfor eller som legetæppe, hvis du er et sted, hvor der ikke lige er plads til baby. En bæresele eller vikel er en anden god ting at have, på den måde kan du nemt have dit barn tæt ved kroppen samtidig med at du har hænderne fri til at lave andre ting. En anden god ting at have er en babynest, hvor barnet kan sove trygt og roligt, da babynesten omslutter barnet og får det til at falde til ro. 

Autostol og skråstol 
Hvis du har en bil eller af og til låner en bil, er en autostol uundværlig. Hvis du ikke ønsker en spritny autostol, fordi i ikke kommer til at bruge den særlig tit, kan det være en god ide at finde en brugt, da sådan nogle holder i lang tid. En anden smart ting at have er en skråstol, hvor baby kan sidde og følge med i det hele, når den bliver lidt ældre. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce