846 visninger
|
Oprettet:
DET BARE LØGN! HJÆÆÆLP {{forumTopicSubject}}
ÅHH ja jeg fik min pakke i går med div tilg til kagen jeg skal lave til lørdag og søndag-MEN tror ik ikke at der ikke er noget marcipan med...HJÆLP!
Det var først i går aftes da vi lå og snakke om det og han siger hvad farve den skulle være som bundfarve- Fuck tænkte jeg der manger noget... på min seddel står der at det er i restordre....
HVAD F....... gøre jeg nu?
Har ringet til et par bager og de har ikke noget jeg kan købe suk suk!!!!!!!!!
feb 2010
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 148 Svar: 746
feb 2010
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 148 Svar: 746
Ok må lige kigge
feb 2010
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 148 Svar: 746
maj 2010
Følger: 9 Følgere: 8 Babyer: 1 Emner: 49 Svar: 607
Hvor meget kage kan man overtrække med den mængde du skriver der?
Jeg har aldrig arbejdet med marcipan før, blander man bare det hele sammen og ruller det ud? Og er det overhovedet til at arbejde med i forhold til fondant? Hvordan får du det over på kagen når det er rullet ud, og når du bruger marcipan til overtræk, laver du så også pynt af marcipan?
Sikke mange sp, men kunne godt tænke mig at prøve at arbejde med marcipan
maj 2010
Følger: 9 Følgere: 8 Babyer: 1 Emner: 49 Svar: 607
Hvorfor ville du komme aroma i fondanten?
Med halvt af hvert, mener du at blande ½ fondant og ½ marcipan msse? Kan det overhovedet binde sammen til en masse tror du?
maj 2010
Følger: 9 Følgere: 8 Babyer: 1 Emner: 49 Svar: 607
Hmm har bare svært ved at forestille mig at fondant og marcipan kan blandes sammen på den måde, og det ville jo være spild af både fondant og marcipan hvis man blander det og det så bliver noget underligt noget
maj 2010
Følger: 9 Følgere: 8 Babyer: 1 Emner: 49 Svar: 607
maj 2010
Følger: 9 Følgere: 8 Babyer: 1 Emner: 49 Svar: 607
maj 2010
Følger: 9 Følgere: 8 Babyer: 1 Emner: 49 Svar: 607
maj 2010
Følger: 9 Følgere: 8 Babyer: 1 Emner: 49 Svar: 607
Skildpaddecreme, smelter du også bare skildpadder i den varme fløde og pister op, som med anden chokolade?
maj 2010
Følger: 9 Følgere: 8 Babyer: 1 Emner: 49 Svar: 607
Men hvorfor bruger du så pulver fra kagebutikken til noget, er det fordi du er specielt vild med smagen af nogle af dem eller hvordan? Eller bliver deres en anderledes konsistens som fromage?
maj 2010
Følger: 9 Følgere: 8 Babyer: 1 Emner: 49 Svar: 607
Kan det passe at du et sted skrev at du næsten altid bruger tobleronecreme til at smøre op med, altså uden på hele kagen til at hænge fondanten på?
Kan man godt det, når det mest består af flødeskum? Og ville man også kunne bruge frugt mousse til at smøre op med?
maj 2010
Følger: 9 Følgere: 8 Babyer: 1 Emner: 49 Svar: 607
Har du forøvrigt en god opskrift på lagkagebunde, jeg synes den jeg har er lidt besværlig og bliver ikke så god ;(
DET BARE LØGN! HJÆÆÆLP
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside