
Tilmeldt:
2. maj 2008 Følger: 17 Følgere: 16 Emner: 61 Svar: 753
Kageprojekt. {{forumTopicSubject}}
Sagen er den at jeg skal holde barnedåb her den 30 januar, der vil jeg gerne lave dåbskagen selv.
Ved lige hvordan den skal være, og hvordan den skal se ud, bundene har jeg styr på, det bliver en med mørke lagkagebunde, og en med lyse lagkagebunde, den ene bliver pyntet med et par converse fondant baby sko, og tæppe med dåbsinfo og den anden får et lille lokomotiv til at køre på skinner henover og klodser med dåbsbarnets navn.
Nu til problemet, den skal sidde lige i skabet så holder prøvesmagning for mine forældre og svigerforældre inden dåben.
Men hvad skal jeg bruge til fyld??
Vil gerne kunne lægge dem sammen dagen i forvejen, og have det hele klart.
Hvilket fyld bliver stift, så de ikke skvatter sammen hvis i forstår, og kan jeg rulle fondant'en ud og lægge på aftenen i forvejen?????
Tænker selv lidt skildpaddecreme til den med lyse bunde, og noget med frugt gerne lidt syrligt til den med de mørke bunde.
Men hvad er jeres erfaring?? Samgsmæssigt også.
Vil virkelig have det skal være PERFEKT, er perfektionist til fingerspidserne!!!!!
Og den SKAL sidde lige i skabet, hvis i forstår. (Derfor prøvesmagning)
*****Undskyld det blev lidt langt*****
jun 2008
Følger: 15 Følgere: 14 Babyer: 1 Emner: 174 Svar: 2.333
Eller måske endda en hvid chokolade mousse?
Ellers kan du jo lave en hvid mousse og en gang bærmousse til den med de mørke
Så får du en sød/sur kombi! Nammenam!
maj 2008
Følger: 17 Følgere: 16 Emner: 61 Svar: 753
jul 2009
Følger: 6 Følgere: 4 Babyer: 1 Emner: 67 Svar: 258
jun 2008
Følger: 15 Følgere: 14 Babyer: 1 Emner: 174 Svar: 2.333
Du kan bare lave det på slum, og så smage dig frem
Køm fløde i en gryde, giv det et let opkog.. Kom derefter hvid chokolade i, og lad det smelte mens gryden er taget af blusset..
Når Chokoladen er smeltet sætter du gryden tilbage på blusset igen og giver det et hurtigt opkog..
Så sætter du det i køleskabet til dagen efter, eller i mindst 4timer..
Derefetr pisker du det til flødeskum!
Mums!
jun 2008
Følger: 15 Følgere: 14 Babyer: 1 Emner: 174 Svar: 2.333
Ja eller måske en hvid toblerone?
maj 2008
Følger: 17 Følgere: 16 Emner: 61 Svar: 753
jun 2008
Følger: 15 Følgere: 14 Babyer: 1 Emner: 174 Svar: 2.333
Namme namme namme naaaaam!
Det kan helt klart anbefales i hvertfald!
Obs..
Du skal smage det til mens fløden og chokoladen er varm (lige før den stilles i køleskabet)
Og så fadt jeg frem til.. En sjat vanillesukker skader bestemt ikke!
Kageprojekt.
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside