3.580 visninger
|
Oprettet:
Marcipan eller fondant ? {{forumTopicSubject}}
Sagen er den at min kæreste fylder 25 år i April. Han vil gerne have en kage ala den bryllupskage jeg lavede til min kusine (se fotoalbum). Det bliver så kun topkagen jeg laver Kagen skal være med chokolade/vanilie bunde. Fyld: toblerone cremé og hindbær mousse, så den del er der styr på
Mit spørgsmål er om smagsforskellen på marcipan og fondant overtræk. Kort sagt, hvordan smager fondant?
Oveni det søger jeg også idéer til dekorations forslag. Overtrækket har jeg tænkt skal være "perlemors" hvidt, men hvad dælen skal jeg putte ovenpå?
jun 2008
Følger: 1 Emner: 6 Svar: 144
Der er jo ikke andet for end at prøve. Glat går det nok ikke .-)
jun 2008
Følger: 1 Emner: 6 Svar: 144
jun 2008
Følger: 1 Emner: 6 Svar: 144
Nu kommer jeg fra Fyn og skal have det sendt. Håber det bliver godt og forsvarligt ind så det ikke går i stykker.
Jeg er igang med at finde dekorative ting til kagen. Kæresten vil gerne have det enkelt og klassisk. Jeg har fundet sådan nogle søde små marcipan hjerter i naturhvid som jeg gerne vil have, men der står ikke hvor mange stykker der er. Men skal vel bare gå ud fra antallet på billeder så? Muligvis skal jeg også have marcipan / fondant roser, men tror jeg laver dem selv.
Vil også lige tjekke deres startpakker på fondant/ marcipan.
Fantastisk hjemmeside.
jun 2008
Følger: 1 Emner: 6 Svar: 144
Man kan godt nok købe sig fattig inde på den hjemmeside
Marcipan eller fondant ?
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside