{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pige Jessica 2009

2.909 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen baby er oprettet og stemt ind. Opret din egen baby

Pige Jessica

fødselsår:
2009
Hvem ligner barnet mest:
Jessica ligner hendes far , det kan han sgu ikke rende fra c",) Men hun har mine øjne .
Temperament
Uhh ja , det har hun meget af mår det ikke går efter hendes mening, men igen , det er heller ikke fra fremmede :) Men ellers er hun meget nem og mild .
Yndlings-underholdning
Hun elsker at få masser af opmærksomhed og putte i mor og far's seng :)
Vægt og højde
Ved fødsel:Vægt: 3460gLængde: 52cmd. 5/2Vægt: 3860g Længde: 53.5cmd. 18/2Vægt: 4560gLængde: 57cmd.23/3Vægt: 5600gLængde: 62cm
Bemærkninger
Vores lile prinsesse blev født på Thisted sygehus søndag morgen d.25/1-09 kl.7.34 .

Fødselsberetning


Jeg vågnede op lørdag nat d.25/1-09 og havde noget ondt i min mave, så jeg gik på toilettet og det hjalp da… i en kort periode. Så fik jeg pludselig ondt igen. Jeg havde fået at vide, at man ikke ville være i tvivl, hvis det var veer man havde. Så jeg vækkede ikke Thomas, for der var jo ingen grund til at vække ham, nu når jeg ikke troede at det var veer jeg havde fået. Men da klokken blev 02.15 puffede jeg dog stille og rolig til Thomas og sagde at jeg virkelig havde ondt. Han synes jeg skulle ringe til FG med det samme, men jeg tøvede idet jeg ikke var 100 % sikker på at det var veer. Men da klokken blev 02.56 fik jeg min kæreste til at ringe til FG og forklare dem hvordan jeg havde det og de ville gerne se mig med det samme, idet mine smerter kom med 4-5min mellemrum siden kl.02.

Da vi kom over på FG omkring kl. 04, blev jeg tjekket og jeg ganske rigtig, det var veer jeg havde og der var 4min mellem dem. Jeg havde åbnet mig 4cm da jeg ankom til FG. Da klokken nærmer sig 04.30 går jeg i et brusebad, for at lindre mine smerter ved veerne, og det hjalp lidt. JM gjorde karet klar til mig, som jeg kunne komme i, og der kom jeg i omkring kl. halv seks og det var simpelthen så dejligt. Den JM der er til stede, synes jeg klare mine veer fantastisk godt, men jeg synes simpelthen det var et helvede til sidst, sagde flere gange til Thomas: ”Jeg kan ikke mere”, men det var der altså bare ikke noget der hed. Jeg fik det pludselig dårligt da jeg sad i vandet, og det viste sig at vandet var 40grader varmt (ikke sært at jeg svedte så meget) Mine veer kom med 3 min interval. Da jeg kommer op af vandet 07.15 får jeg begyndende pressetrang, og 5min senere presser jeg spontant, og så kommer den lille prinsesse til verden kl.07.34 i en ordentlig skylle klart fostervand, som står ud over det hele og rammer JM og den lille prinsesse kommer op på maven af mig og skreg godt igennem.

De havde skønnet hendes vægt til 4000g 4dage inden, men det var skudt meget forkert, for hun vejede 3460g ved fødslen, og var 52cm lang. Grunden til at de havde skønnet hendes vægt forkert, sagde de at det kunne være pga. alt det fostervand jeg havde.

Jeg blev syet to steder og fik i alt 5 sting.
Den lille prinsesse har gulsort, men dog ikke så slemt at hun skulle i behandling.
Kommentér på:
Pige Jessica
Annonce