334 visninger
|
Oprettet:
Hjemmelavede forårsruller {{forumTopicSubject}}
Jeg har købt ind til at vi skal lave forårsrullerJeg i dag, men kan ikke lige. Gennemskue om jeg skal forskere det kød der skal i..
Det er hakket kylling...
Når jeg kigger på opskrifter på nettet er det lidt forskelligt hvad der står
sep 2010
Følger: 1 Emner: 19 Svar: 213
maj 2010
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 403 Svar: 2.282
Lorte iPad, laver det selv om til forskere
Det er fordi vi plejer at købe forårsruller færdige i en lille thai biks, og nu vil jeg altså prøve selv, for det bliver dyrt i længden..
Og hendes ruller, er sådan helt faste i det, så tror ikke hun forsteger dem..
sep 2010
Følger: 1 Emner: 19 Svar: 213
sep 2010
Følger: 1 Emner: 19 Svar: 213
maj 2010
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 403 Svar: 2.282
sep 2010
Følger: 1 Emner: 19 Svar: 213
maj 2010
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 403 Svar: 2.282
Grunden til jeg spurgte er fordi, når man forsteger kød, synes jeg det 'klumper', men det kød inden i hendes ruller er sådan helt fint og glat, ligesom hvis man skærer i en kold frikadelle eller sådan..
Så tænkte at det måske var lagt i råt for at få den konsistens
sep 2010
Følger: 1 Emner: 19 Svar: 213
Hjemmelavede forårsruller