{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Køb og udskiftning af batteri på bil 1.100 kr.
  • Opsætning af 6 lamper 1.000 kr.
  • tømrer 1.000 kr.
  • Føring til lampe 250 kr.
  • Opsætning af lampe 700 kr.
  • Fyld vand på mit varmeanlæg 1.200 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  bolle opskrift
  • #1   19. jun 2011 http://www.dk-kogebogen.dk/udskrift_u_kommentarberegn.php?id=26732&personer=24

    Dem her er rigtig gode, dem bruger vi altid!


  • #2   19. jun 2011 er sikker på at der er mange der har nogle rigtig gode opskrifter herinde med alle de lækre unger her er smiley

  • #3   19. jun 2011 minehar altid været et hit i familien smiley

    1kg mel
    100g sukker¨
    1æg
    5dl lunt vand (mælk kan bruges men bedst med vand)
    50g gær
    1/4 tsk salt
    1dl olie

    gær opløses i vandet - rør æg sukker og olie ud her i - kom salten i rør det roligt sammen - rør mel i lidt af gangen sørg for få rørt klumper ud plejer passemed ca 300 til 400g mel så få lavet en god grød af det før resten kommer i - ælt den godt sammen det store ælte arbejde ligger før hæve tiden og ikke efter ellers slår du dejen i stykker og du får tunge boller - dejen skal være lidt klister uden at hænge en masse i bordet når den er færdig - det ikke altid man bruger lige t kg andre gange lidt mere alt efter mel type og ens vægt hvor nøjagtig den er smiley

    dejen skal hæve 30min der efter slår du boller op og efter hæver 30min og det SKAL smiley

    bages i 12min ved 225g i alm ovn husk at holde øje med dem -de behøver ik pensles de bliver fine brune smiley

    til jul kan du komme ca1tsk kadamomme i så har du jule boller smiley

    god fornøjelse smiley



  • #4   19. jun 2011 der bliver ca 20-22 stk på størreælse med købe krydder boller smiley

  • #5   19. jun 2011 500 ml. Lunkent mælk
    50 g. Gær
    50 g. Margerine
    2 spsk. Sukker
    1/2 tsk. Salt
    Mel

    Opløs gæren i den lunkte mælk.
    Bland smeltet afkølet (eller flydende) Margerine i.
    Bland salt og sukker i, og put mel i til dejen bliver blød og tilpas (ikke for tør)
    Lad dejen hæve i 30 min.
    Form dejen til 12 store boller eller 24 små.
    Lad dem igen hæve 30 min.
    Pensl med æg.

    Bag dem ca. 20-25 min ved 200 grader.


  • #6   19. jun 2011 2 dl. mælk
    50 g. gær
    50 g. sukker
    1 æg
    100 g. margarine
    500g. mel
    salt og kardemumme

    hvis man har røre maskine, plejer jeg at putte alt det tøre i skålen plus æget, så varmer jeg mælken og røre gæren ud i det, og så smelter jeg margarinen og putter det hele op i og stareter røremasinen.. Dejen må ikke klister på fingeren.
    Så lader jeg den hæve i en skål i 25 min.
    ruller bollerne og lader dem igen hæve i ca 15 min.

    pensler dem med æg og bages ved 200 grader i 10 min.
    der bliver ca. 12 str. af 75 g. pr stk.


  • #7   19. jun 2011 tusind tak nu har jeg lidt at gå igang med. i den kommende uge. jeg har fødselsdag søndag så ville gerne ha go tid til at bage dem grundet min bl. og kan jo bare putte dem i fryseren

Kommentér på:
bolle opskrift

Annonce