405 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
14 Svar

Tilmeldt:
23. jan 2009 Følger: 7 Følgere: 6 Babyer: 1 Emner: 129 Svar: 1.442
opskrift .. opskrift ..
hej BG
jeg fik i dag en ret som jeg godt kunne tænke mig opskriften på ,.., så ville hører om hvis jeg nu skrev ingridienserne om i så kunne hele opskriften ..
kogte kartofler
hakket oksekød
hvidkål
karry
måske løg ?
ved godt det ikke er meget men håber i kan opskriften for vil meget gerne have den
0 synes godt om
mar 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 1 Emner: 17 Svar: 104
mar 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 1 Emner: 17 Svar: 104
lyder lidt som gisau...
maj 2009
Følger: 1 Emner: 57 Svar: 1.096
Stuvet hvidkål ?
jan 2009
Følger: 7 Følgere: 6 Babyer: 1 Emner: 129 Svar: 1.442
mar 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 1 Emner: 17 Svar: 104
sep 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Babyer: 1 Emner: 36 Svar: 587
jan 2009
Følger: 7 Følgere: 6 Babyer: 1 Emner: 129 Svar: 1.442
jan 2009
Følger: 7 Følgere: 6 Babyer: 1 Emner: 129 Svar: 1.442
mar 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 1 Emner: 17 Svar: 104
mar 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 1 Emner: 17 Svar: 104
jan 2009
Følger: 7 Følgere: 6 Babyer: 1 Emner: 129 Svar: 1.442
mar 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 1 Emner: 17 Svar: 104
120-170 g hakket oksekød (affedtet)
50 g hakket løg
1 1/4 dl vand
1 tsk bouillonpulver
125 g gulerødder i skiver
175 g fintsnittet hvidkål
karry efter smag
paprika efter smag
salt og peber
evt. chili
evt. tomatpuré eller ketchup
Løgene svitses i lidt af bouilonen. Tilsæt det affedtede kød (eller max 6% kød) og krydderierne. Lad det blande sig godt, inden hvidkål og gulerødder puttes i. Tilsæt resten af bouillonen og lad retten simre under låg i 45-60 min.
Gang evt. portionen op, det kan sagtens fryses.
Ved serveringen kan retten pyntes cherrytomater eller lidt ketchup og klippet persille.
mar 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 1 Emner: 17 Svar: 104
jan 2009
Følger: 7 Følgere: 6 Babyer: 1 Emner: 129 Svar: 1.442
opskrift ..