1.783 visninger
|
Oprettet:

Tilmeldt:
10. nov 2008 Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 41 Svar: 932
Fondant kager osv {{forumTopicSubject}}
Hej ..
Ja endnu en tråd om kage ..
Jeg vil gerne til og igang med at prøve og lave sådan en rigtig flot lækker kage som der er fondant på ..
Inde på en hjemmeside plejer de at have nogle såkaldte start-pakker , dem har de vist ikke nu ??
Men er der nogle af jer som har købt dem ? Og hvad syntes i om dem ??
Og er det nemt at lave sin egen fondant ? Smager det bedre osv ??
Jeg ved at der er en herinde , kan ikke huske hvem .. Men som er knaldgod til og lave dem .. Og jeg skal gerne have en masse tips og nogle forhåbentlig nemme gode opskifter .. :b
maj 2008
Følger: 17 Følgere: 16 Emner: 61 Svar: 753
apr 2008
Følger: 22 Følgere: 20 Emner: 186 Svar: 2.352
mar 2008
Følger: 22 Følgere: 21 Emner: 72 Svar: 1.953
hvad startpakke er det cuttere eller grej ?
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 147 Svar: 4.699
personlig kan jeg også bedst lide en hjemmelavede marshmellow fondant, og jeg kan også bedre li`prisen...gggg..... jeg syntes det er forholdsvist nemt og så er det sjovt !
mar 2008
Følger: 22 Følgere: 21 Babyer: 2 Emner: 194 Svar: 1.602
mar 2008
Følger: 22 Følgere: 21 Emner: 72 Svar: 1.953
1 tsk vand
1tsk olie
ca 400 gram flourmelis
mar 2008
Følger: 22 Følgere: 21 Babyer: 2 Emner: 194 Svar: 1.602
Varme det op og så skal det stivne og fungerer derefter som almindelige fondant eller ?!
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 147 Svar: 4.699
marsmellowfondant:
100 gram marsmeloows ( de skal være de originale hvide der f.eks fås i netto)
2 spsk vand
MM og vand sættes i mikrobølgeovnen i 10 sek ad gangen til de er puffet og lidt smeltede i det
blandes med 1 spsk olie og ca. 400 gram flormelis( skal have konsistens som godt gennemarbejde modellervoks) kan farves med pastafarve - skal det rulles ud skal man bruge rigeligt med maizenamel ellers hænger det i. det kan laves i forvejen og gives lidt i mikroen til et bliver blødt igen.
mar 2008
Følger: 22 Følgere: 21 Emner: 72 Svar: 1.953
nov 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 41 Svar: 932
Har i evt en opskrift på idiot sikre kage bunde ??
Har bagt chokolade kage osv for noget tid siden , og de hævede op på midten ?? Og det skal de jo helst ikke gøre hvis det skal bruges til sådan en kage ..
nov 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 41 Svar: 932
Og jeg plejer ikke at være så kreativ , så håber det kan lykkedes for mig .. Hvor svært syntes i at det er ??
mar 2008
Følger: 22 Følgere: 21 Emner: 72 Svar: 1.953
nov 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 41 Svar: 932
nov 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 41 Svar: 932
Har lige bestilt 3 forskellige farver inde på den side Bonnie linkede til ..
Og sidder nu og kigger på de forskellige slagsværktøjer .. men er de nødvendige ??
mar 2008
Følger: 22 Følgere: 21 Emner: 72 Svar: 1.953
og når det ikke klistre så meget så kommer jeg det ud på bordet og ælter det færdigt og når jeg ruller det ud bruger jeg blanding af flourmelis og marizena
nov 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 41 Svar: 932
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 147 Svar: 4.699
4 æg deles i hvider og blommer
hviderne piskes meget stive - heri blandes 1 kop sukker
så æggeblommerne i og dernæste 1 kop kartoffelmel og 2 tsk bagepulver.
bages til de er lysebrune v. 200 grader.
vil lige indskyde at hvis du nu skulle vælge microbølgeovn skal skumfiduserne ikke være smeltet men blot puffede -
mar 2008
Følger: 22 Følgere: 21 Emner: 72 Svar: 1.953
nov 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 41 Svar: 932
Og har i ellers nogle idéer til fyld osv ??
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 147 Svar: 4.699
hos os er et lag m. hindbærmousse og et lag af 2-slags-chokolademousse et sikker hit.
men også mascarponecreme m. hindbær er også populært.
http://www.babygalleri.dk/html/alb_vis.asp?AlbumID=2513
http://www.babygalleri.dk/html/alb_vis.asp?AlbumID=2400
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 147 Svar: 4.699
nov 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 41 Svar: 932
Den lyserøde kage du har lavet til Liv , det glasur noget der er på den , hvad er det lavet af ??
Tror jeg vil prøve og lave en på de 3 lag , hvordan få man nemmest skåret den over uden at den går i smadder ??
Og når man har kommet cremen i , skal den så på køl så den bliver hård og mere fast i det ?? Ja er total nybegynder ..
Så en idiot sikker guide er et must for mig !
mar 2008
Følger: 22 Følgere: 21 Emner: 72 Svar: 1.953
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 147 Svar: 4.699
mascarponecremen og chokomoussen er forholdvis stiv i det og bliver fastere når den har stået lidt. jeg putter ofte lidt husblas i hinbærmoussen for at sikre at den er fast nok ( uden dog at miste det cremede)
jeg lægger altid kagerne sammen dagen før.
nov 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 41 Svar: 932
Jeg siger mange tak for hjælpen ... Og så tager jeg mig den frihed at jeg kan skrive til jer hvis jeg har spørgsmål ..
mar 2008
Følger: 22 Følgere: 21 Emner: 72 Svar: 1.953
Fondant kager osv