Sandwichtærte med fisk og rejer {{forumTopicSubject}}
Sandwichtærte med fisk og rejer ( ca 15 pers)
fyld: 12 hk. hårdkogte æg
340 g. kogt fersk fisk
200 g røget laks i små tern
1 dl. finthakket purløg (ca 40 g.)
2 dl creme fraiche 18%
200 g. let mayonaisse
Pynt: 400 g mayonaise
2 dl. creme fraiche 18%
250 g. rejer
200-400 g. røget lakseroser
½ - 1 agurker
250 g tomatbåde,
citron
ca. 22,5 skiver sandwichbrød (1½ skiver pr pers)
Rør ingredienserne til fyldet sammen.
Skær skorperne af sandwishbrødet.
Fordel fyldet mellem bundende, så der er 2 lag (lægges som en lang stang.
Rør mayonaise og creme fraiche sammen til pynten.Rør ikke for længe for så bliver cremen tynd. Fordel blandingen ovenpå og på siderne af tærten. Pynt med rejer, små rullede lakseskiver (roser), agurkeskiver, tomatbåde og citronryttere.
evt. dild
Velbekomme
man kan isom fersk fisk bruge torsk ,sej eller lign men har også brugt laks som den ferske fisk - denne opskrift er modificeret så den passer til vores familie!
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Sandwichtærte med fisk og rejer
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside