2.759 visninger
|
Oprettet:
hjælp til icing/ frosting {{forumTopicSubject}}
åh piger har brugt for jeres hjælp. Jeg vil gerne lave en guitar kage til kæresten. Og vil gerne komme frosting/ icing hen over som skal være lyserød. Har farve..
Men hvad er forskellen på icing og frosting ??
Og kan jeg bare lave en sandkage også putte det der ud over eller hvad havde i gjort ? eller har i nogen bedre forslag..
mar 2008
Følger: 62 Følgere: 63 Emner: 358 Svar: 3.901
og frostig er flormelis , smør lidt mælk og evt æggehvider ..
Jeg plejer og bruge IMBC , den er gudeskøn
mar 2008
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 231 Svar: 1.263
mar 2008
Følger: 62 Følgere: 63 Emner: 358 Svar: 3.901
jeg bruger denne : Ingredienser:
• 60 ml vand
• 265 ml sukker
• 5 pasteuriseret æggehvider
• 340 gram smør
Fremgangs metode:
Vand og sukker bringes i kog. Dannes der sukkerkrystaller på gryden kant, fjernes disse ved at pensle med koldt vand. Efter ca. 5 minutters kogning startes piskning af æggehviderne. Efter ca. 2 minutters piskning er hviderne stive og sukkersiruppen har dermed kogt i alt 7 minutter. Det er meget vigtigt at sukkersirup og de piskede æggehvider er færdige samtidig.
Under piskning ved høj hastighed (skift fra piskeris til røre-ris) tilsættes sukkersiruppen til æggehviderne. Det er bedst at tilsætte siruppen, så den løber ned langs skålen. Der piskes ved høj hastighed til skålen føles kold (det tager mindst 10 minutter).
Når skålen føles kold tilsættes det usaltede smør i terninger. Der piskes videre indtil smørcremen samles. Skulle den gryne / skille undervejs, pisk da blot videre. Den skal nok samle sig igen. Når cremen er samlet tilsættes vaniljepastaen eller en anden smags-variant.
og den skal stå omkring 15 min inden jeg smøre op - self jo længere jo bedre ..
mar 2008
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 231 Svar: 1.263
120 ml vand
530 ml sukker
10 pasteuriserede æggehvider
680 g usaltet smør
3 tsk vaniljepasta
kan jeg godt bare lave to lagkage bunde og lave noget ananas crem og putte mellem også smøre den op med IMBC ?
mar 2008
Følger: 62 Følgere: 63 Emner: 358 Svar: 3.901
hvor stor skal kagen være ?
mar 2008
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 231 Svar: 1.263
fik ideen her fra..
http://www.pynte.dk/ytzL__A3KYPJA.html
Min kage bliver dog ikke "rund" forneden men som et v i stedet fordi den skal være mere som en heavy guitar...
mar 2008
Følger: 62 Følgere: 63 Emner: 358 Svar: 3.901
mar 2008
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 231 Svar: 1.263
mar 2008
Følger: 62 Følgere: 63 Emner: 358 Svar: 3.901
Men tag lige kagen ud en 5 - 10 min inden den skal spises så den ikke er is kold .. men heller ikke varm .. så sys jeg den er bedst
mar 2008
Følger: 62 Følgere: 63 Emner: 358 Svar: 3.901
mar 2008
Følger: 62 Følgere: 63 Emner: 358 Svar: 3.901
mar 2008
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 231 Svar: 1.263
mar 2008
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 231 Svar: 1.263
mar 2008
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 231 Svar: 1.263
mar 2008
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 231 Svar: 1.263
mar 2008
Følger: 62 Følgere: 63 Emner: 358 Svar: 3.901
mar 2008
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 231 Svar: 1.263
mar 2008
Følger: 62 Følgere: 63 Emner: 358 Svar: 3.901
mar 2008
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 231 Svar: 1.263
mar 2008
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 231 Svar: 1.263
mar 2008
Følger: 62 Følgere: 63 Emner: 358 Svar: 3.901
mar 2008
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 231 Svar: 1.263
mar 2008
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 231 Svar: 1.263
hjælp til icing/ frosting
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside