1.368 visninger
|
Oprettet:

Tilmeldt:
3. jul 2008 Følger: 42 Følgere: 41 Babyer: 2 Emner: 492 Svar: 7.897
spændende mad ? {{forumTopicSubject}}
Hej (:
nu er jeg efterhånden træt af boller i karry, mørbrad, kødsovs, pasta-mornay og frikedeller og hakkebøf....
jeg vil ud af den onde cirkel og lave spændende mad ?!
hvad får i andre til daglig ? - har i nogle ideer til noget spændende mad ? - som ikke lige behøver være flæskesteg, brun sovs og kartofler ....
jul 2008
Følger: 42 Følgere: 41 Babyer: 2 Emner: 492 Svar: 7.897
jul 2008
Følger: 42 Følgere: 41 Babyer: 2 Emner: 492 Svar: 7.897
ja den med det gennemsigtige/hvide sovs (: - uh den er god
jun 2008
Følger: 12 Følgere: 11 Emner: 59 Svar: 733
jul 2008
Følger: 42 Følgere: 41 Babyer: 2 Emner: 492 Svar: 7.897
jun 2008
Følger: 12 Følgere: 11 Emner: 59 Svar: 733
jul 2008
Følger: 42 Følgere: 41 Babyer: 2 Emner: 492 Svar: 7.897
aug 2008
Følger: 19 Følgere: 17 Emner: 3 Svar: 359
170 g kyllingefilet (bryst)
1 dl ketchup
1 dl cola light
1 tsk frisk reven ingefær
Salt & citronpeber
Tabasco
Grøntsagsblanding med ris:
100 g squash
100 g peberfrugt
100 g løg
25 g rå ris
ca 1 dl bouillon
evt. lidt salt & peber
Fremgangsmåde:
Kyllingekødet lægges i et ildfast fad. Bland cola og ketchup sammen med tabasco, infefær, salt og peber til en tynd sovs og hæld det ud over kyllingen.
Skær squash, g og peberfrugter ud i små tern og læg dem i et ildfast fad. hæld de 25 gram rå ris ned i fadet. Hæld bouillonen ud over, så det kun lige dækker.
Sæt begge fade i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min.
OBS! Opskriften er fra De Danske Vægtkonsulenter og er til 1 person så du skal bare fordoble opskriften efter antal personer i er.
Det er super nem mad og smager rigtig godt. :o)
aug 2008
Følger: 19 Følgere: 17 Emner: 3 Svar: 359
aug 2008
Følger: 19 Følgere: 17 Emner: 3 Svar: 359
Brombærguf:
100 g frosne brombær
125 g græsk youghurt (10%)
Lidt vanilliekorn
Flydende sødemiddel
Græsk yougurt
Fremgangsmåde:
Blend brombær og youghurt i en lille minihakker eller i en foodprocessor.
Smag til med flydende sødemiddel og vanilliekorn. Serveres straks.
NB Pynt desserten ved serveringen med lidt græak youghurt på toppen.
TIPS Frosne blåbær kan også bruges.
Det smager bare super godt. :o)
jul 2008
Følger: 42 Følgere: 41 Babyer: 2 Emner: 492 Svar: 7.897
mar 2008
Følger: 21 Følgere: 20 Babyer: 2 Emner: 187 Svar: 1.478
Kog nogle kyllingelår, til de er gennemkogt.
pil kyllingen, kom lidt stegemargerine på en pande, kom kyllingen på
skær augurk, tomat og løg i skiver.
mens du steger kyllingen, kommer du paprika, karry og all round krydderi på.. varm nogen fluets..
skær fluteset midt over, kom kyllingen i fluetset, kom lidt maynaise på også løg, agurk og tomat på... mums det er en ret min mor har opfundet, den er skide god !!! nam nam .. i love it !
lyder mærkeligt men prøv, du vil aldrig fortryde!
mar 2008
Følger: 21 Følgere: 20 Babyer: 2 Emner: 187 Svar: 1.478
jul 2008
Følger: 42 Følgere: 41 Babyer: 2 Emner: 492 Svar: 7.897
mar 2008
Følger: 21 Følgere: 20 Babyer: 2 Emner: 187 Svar: 1.478
skriv gerne hvad du syntes, når du har afprøvet det
jul 2008
Følger: 42 Følgere: 41 Babyer: 2 Emner: 492 Svar: 7.897
mar 2008
Følger: 21 Følgere: 20 Babyer: 2 Emner: 187 Svar: 1.478
mar 2008
Følger: 9 Følgere: 8 Emner: 168 Svar: 2.135
Min kæreste er heller ikke vild med nye madretter, men hvis han virkeligheden ikke ved hvad han spiser, så kan han godt lide det.. Så plejer at finde på et dæknavn for retten indtil han har smagt den og godt kan li den
Men ellers spiser vi meget wok og rigtig mange forskellige sammenkogter her i det kolde vejr..
aug 2008
Følger: 19 Følgere: 17 Emner: 3 Svar: 359
Den er rigtig lækker den dessert synes jeg og den er bare så frisk i smagen... Kan varmt anbefale den. :o)
maj 2008
Følger: 6 Følgere: 5 Emner: 213 Svar: 938
hjemmelavet burgere.
Mousakka.
Lasagne med grønsager.
Bøffer af oksemørbrad.
Kylling med pasta sovs.
Tærter med alt muligt i og til.
Hele stege af svine, okse og kalve.
Fyldt kalkun bryst.
jul 2008
Følger: 42 Følgere: 41 Babyer: 2 Emner: 492 Svar: 7.897
apr 2008
Følger: 1 Babyer: 1 Emner: 8 Svar: 142
Blomkålsgratin..
Torskesouffle..
Mosousakka med kartofler.
mar 2008
Følger: 3 Følgere: 2 Babyer: 1 Emner: 68 Svar: 135
Dertil serveres - kartofler med skrald - vasket og skåret i både - gulerødder skåret i store ukorente stykker str ca som kartoffelbåde og løg (evt rødløg) skåret i store både fra top mod rod!
kom lidt olie i fadet (forbavsende lidt) Krydder med hvidløgspeber/timian eller andet krydderi - vend det hele rundt - der skal ikke så meget olie på så det hele virker "indsmurt"
sæt det i ovenen ved ca 175 grader ca 40 min
Hertil kan man så vælge at servere en sauce - men vi spiser det ofte uden;O)
jul 2008
Følger: 42 Følgere: 41 Babyer: 2 Emner: 492 Svar: 7.897
spændende mad ?
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside