3.039 visninger
|
Oprettet:
Tilbehør til svinemørbrad {{forumTopicSubject}}
Hej:) skal holde jonathans fødselsdag imorgen og vi skal have svinemørbrad med mozzarella og bacon. Har købt kartofler til og whiskysauce. Nogle forslag til tilberedningen af kartoflerne og andet tilbehør?
sep 2013
Følger: 1 Emner: 5 Svar: 148
sep 2008
Følger: 11 Følgere: 9 Babyer: 2 Emner: 92 Svar: 1.128
apr 2013
Følger: 2 Følgere: 2 Babyer: 1 Emner: 57 Svar: 250
sep 2013
Følger: 1 Emner: 5 Svar: 148
- Halverede bagte kartofler. Kan forberedes flere dage i forvejen og ligge i lage frem til dagen de skal steges, fylder 2 plader i ovnen passer sig selv. Kan sagtens laves dagen før.
Et alternativ til marinaden, er at vende dem i frisk grøn pesto efter de er færdig bagte.
- Halsselbagte, en klassiker. Hurtige at gøre klar til (blot smid en grydeske af træ bag kartoflerne og skær ned til du rammer grydesken) Personligt ville jeg nok ikke skære dem før på dagen da de smider en god sjat væske grundet de mange snit, fylder 1.5-2 plader i ovnen.
- Salt kogte. Kan laves dagen før og genopvarmes (i ovnen på varmluft!!) på dagen, minimal forberedelse og klargøring. Et frisk indspark da de færreste har prøvet dem før. Fylder en stor gryde / Og en plade dagen efter. På minus siden, så skal der bruges petit kartofler som koster lidt mere, og så kræver det at du er over dem mens det står på, vil anbefalde dig at prøve at lave et kilo et par dage i forvejen så du har et indtryk af kogetiden osv.
Tilbehør til svinemørbrad