{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Stikkontakt 205 kr.
  • Rengøring 600 kr.
  • Move out cleaning 1.000 kr.
  • Nedtagning af tapet 5.000 kr.
  • Reparation af zinktagrende 1.800 kr.
  • Toilet og vaskafløb (små VVS-opgaver) 1.000 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Tilbehør til svinemørbrad
  • Quist B
    Quist B Tilmeldt:
    sep 2013

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 148
    #2   12. dec 2013 Behold skralden på kartoflerne, og lav dem som saltkogte.

  • #3   12. dec 2013 Hasselbagte smiley Mmmmmmmm.......

  • #4   12. dec 2013 Nogen af de ting det duer når vi bliver 13 mennesker?:D det hele lyder nemlig lækkert

  • Quist B
    Quist B Tilmeldt:
    sep 2013

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 148
    #5   12. dec 2013 Altså, alle 3 metoder kan sagtens kopieres til et større antal, hver af dem har sine fordele.

    - Halverede bagte kartofler. Kan forberedes flere dage i forvejen og ligge i lage frem til dagen de skal steges, fylder 2 plader i ovnen passer sig selv. Kan sagtens laves dagen før.
    Et alternativ til marinaden, er at vende dem i frisk grøn pesto efter de er færdig bagte.

    - Halsselbagte, en klassiker. Hurtige at gøre klar til (blot smid en grydeske af træ bag kartoflerne og skær ned til du rammer grydesken) Personligt ville jeg nok ikke skære dem før på dagen da de smider en god sjat væske grundet de mange snit, fylder 1.5-2 plader i ovnen.

    - Salt kogte. Kan laves dagen før og genopvarmes (i ovnen på varmluft!!) på dagen, minimal forberedelse og klargøring. Et frisk indspark da de færreste har prøvet dem før. Fylder en stor gryde / Og en plade dagen efter. På minus siden, så skal der bruges petit kartofler som koster lidt mere, og så kræver det at du er over dem mens det står på, vil anbefalde dig at prøve at lave et kilo et par dage i forvejen så du har et indtryk af kogetiden osv.


Kommentér på:
Tilbehør til svinemørbrad

Annonce