1.825 visninger
|
Oprettet:
3 retters menu {{forumTopicSubject}}
Jeg har længe gået og tænkt over at lave en 3 retters menu for tre af mine venner
Og har tænkt lidt.
Forretten: Tunmousse. tilbehør: ananas, brød og asparges.
hovedret: en eller anden form for lækkert kød som ligner en million men er nem at tilberede og som passer til flødekartofler og salat som tilbehør
dessert: budding med kirsebærsauce eller sådan noget.
Kom frisk
og gerne med en opskrift
nov 2010
Følger: 9 Følgere: 8 Emner: 147 Svar: 1.293
mar 2008
Følger: 9 Følgere: 8 Emner: 168 Svar: 2.135
Til desseret vil jeg lave chokolademousse med flødekskum og friske bær på toppen - har en super opskrift hvis det bliver aktuelt!
sep 2009
Følger: 22 Følgere: 21 Babyer: 1 Emner: 214 Svar: 2.339
http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/5135/Fisk-opskrifter/Tun-mousse
ja jeg tænker også at desserten også virker "forkert"
anne - godt forslag
Mette - smid da lige den opskrift
apr 2009
Følger: 11 Følgere: 10 Babyer: 1 Emner: 176 Svar: 1.562
mar 2008
Følger: 9 Følgere: 8 Emner: 168 Svar: 2.135
200 g mørk chokolade
80 g blød nougat
5 dl piskefløde
100 g sukker
1 dl vand
1 helt læg past.
3 æggeblommer past.
Smelt chokoldaden og nougat forsigtigt (evt. i vandbad)
Pisk fløden til skum
Kog vand og sukker op og kog det til sukkeret er smeltet. Tag gryden fra varmen og lad det køle af.
Pisk æggene i den varme sukkersirup, til de er lufteige og lyse. Bland den lune chokolade i. Vend flødeskummet deri - gem evt lidt flødeskum til pynt.
Nu gælder det om at få moussen hurtigt op i serveringsglas, inden den stivner. Bank let i bunden af glasset så overfladen glattes.
serveres med flødesum og bær på toppen!
den er dejlig let og bliver ikke kvalm som jeg synes mange andre godt kan blive fordi de er for fede..
sep 2009
Følger: 22 Følgere: 21 Babyer: 1 Emner: 214 Svar: 2.339
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Emner: 203 Svar: 2.935
sep 2009
Følger: 22 Følgere: 21 Babyer: 1 Emner: 214 Svar: 2.339
3 retters menu