715 visninger
|
Oprettet:
Majsgrød??? {{forumTopicSubject}}
Jeg har for første gang her til morgen lavet hjemelavet majsgrød. Men da det var færdig og det skulle kølle ned gjorde det på den hurtige må at spille det i kølleskabet men da jeg tog det ud 3 min efter ca. så havde det en kostistens som budding og efter lidt da jeg havde rørt rundt i det så havde det en konstistens som kagecreme..
Mit spørgesmål er: skal det have det ???
apr 2008
Følger: 31 Følgere: 31 Babyer: 2 Emner: 519 Svar: 5.581
sep 2008
Følger: 19 Følgere: 18 Emner: 158 Svar: 1.016
jan 2009
Følger: 4 Følgere: 3 Babyer: 1 Emner: 20 Svar: 398
Første gang jeg lavede det, kom jeg aaaalt for meget i, og det hele sad i en klump i piskeriset ;o)
Du kan røre noget mælk eller vand i og fortynde det på den måde.
Et tip er at kommee skefuld majsGRYN i grøden. (lad evt grynene stå i blød i det kolde vand i gryden INDEN du tilbereder grøden). Det hjælper supergodt til at holde gang i den bette mave.
jan 2009
Følger: 4 Følgere: 3 Babyer: 1 Emner: 20 Svar: 398
Dejligt, nemt og kan sagtens spises koldt, så det kan bruges hvis man skal på tur.
sep 2008
Følger: 19 Følgere: 18 Emner: 158 Svar: 1.016
jan 2009
Følger: 4 Følgere: 3 Babyer: 1 Emner: 20 Svar: 398
hehe..jeg havde også det der hæfte, men havde ikke lige kigget i det, INDEN jeg gik igang, så jeg hældte bare noget i....Yeah right!!! De første 15 sekunder så det fint ud, men da det så begyndte at koge....:MajsBETON var der så på menuen for Lucas ;o)
sep 2008
Følger: 19 Følgere: 18 Emner: 158 Svar: 1.016
sep 2008
Følger: 24 Følgere: 23 Babyer: 2 Emner: 245 Svar: 4.609
sep 2008
Følger: 24 Følgere: 23 Babyer: 2 Emner: 245 Svar: 4.609
Er det bare første gang du lave hj.lavet?
jan 2009
Følger: 4 Følgere: 3 Babyer: 1 Emner: 20 Svar: 398
Andre er klar til/har brug for det tidligere......:o)
mar 2008
Følger: 29 Følgere: 28 Babyer: 2 Emner: 339 Svar: 5.489
sep 2008
Følger: 19 Følgere: 18 Emner: 158 Svar: 1.016
sep 2008
Følger: 24 Følgere: 23 Babyer: 2 Emner: 245 Svar: 4.609
Majsgrød???