Guide til økologisk børnetøj

Guide til økologisk børnetøj

31. jan 2022

Hos Børnenes Kartel finder du et stort udvalg af Kongens Sløjd.

Vil du gerne undgå, at der er rester af kemikalier i dit barns tøj, så bør du kigge nærmere på økologisk børnetøj, når du køber bomuld. Bomuldsplanten er en af de planter, der bliver sprøjtet rigtig meget med pesticider og kunstgødning for at holde sygdomme, insekter og svampe væk fra planten. Så du kan risikere, at der er rester af blandt andet sprøjtegift i de bomuldstekstiler, du køber. Kroppen kan optage disse stoffer, der er mistænkt for at være kræft- og allergifremkaldende, gennem huden, der er i kontakt med tøjet. En måde at undgå dette på er ved at købe økologisk tøj. Særligt de mindste børn kan være sensitive overfor de rester kemikalier, der kan være i deres tøj. Heldigvis findes der flere danske mærker, der også går op i økologisk børnetøj. Et af de mest populære er Konges Sløjd, som blandt andet forhandles hos Børnenes Kartel.

Kongens Sløjd er lig med høj kvalitet

Sløjd betyder godt og ordentligt håndværk, og det er lige præcis, hvad du kan forvente af produkterne fra Kongens Sløjd. Det er ikke uden grund, at brandet også bliver forhandlet i mange andre lande end Danmark. Der er kælet for alle detaljer, så du får produkter, der holder i lang tid, og som har et stilfuldt design, der ikke går af mode. Kongens Sløjd er især kendt for deres søde og flotte prints, som skaber glæde hos både børn og voksne. Den høje kvalitet går igen hos valget af materialer, som ikke bare er økologisk bomuld, tøjet er også produceret under miljøvenlige og socialt bæredygtige forhold. Virksomheden går nemlig op i at sikre sig, at produktionen sker under gode og menneskelige arbejdsforhold. Når du køber de lækre produkter fra Kongens Sløjd, kan du gøre det med god samvittighed.

Stort udvalg af produkter

Hos det populære danske mærke finder du nærmest alt i børnetøj. Så hvadenten du mangler lækkert hverdagstøj, regntøj, termotøj eller badekåber, kan du købe det fra Kongens Sløjd. Der er også et stort udvalg af legetøj, service og smart udstyr til børnene, blandt andet de kendte sengerande og uroer med søde skyer. Børnenes Kartel har et stort udvalg af de mange lækre produkter på deres hjemmeside, blandt andet babynests, legetøj, hagesmække, sengetøj, puslepuder, lamper og toilettasker. Mangler du en god barselsgave til en veninde eller et familiemedlem, så kig deres hjemmeside igennem, for så får du masser af inspiration til en rigtig god gave. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce