Indisk karrykylling {{forumTopicSubject}}
4 per.
1500 g. Kylling
50 g. Smør
1 spsk. Olie
2 dl. Løg, finthakkede
2 ds. Fl. tomater
4 tsk. Karry
2 stk. Laurbærblade
½ tsk. Nellike, stødt
5 dl. Bouillon
2 ½ dl. Crème fraiche
Salt
Kyllingen deles i otte stykker. Disse stykker brunes gyldne i olien og tages herefter op ad gryden. Så svitses løgene i fedtstoffet, til de er klare. Karryen tilsættes og brændes af, inden de øvrige ingredienser tilsættes. Herefter lægges kyllingestykkerne tilbage i gryden og den dækkes med låg. Retten skal så småsimre i ca. 45 – 60 min., til kødet er meget mørt. Smag retten til og spæd evt. med lidt bouillon.
TIPS: Retten kan evt. serveres med mangochutney, tørristede jordnødder, ristede bananer eller salat og ris.
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Indisk karrykylling
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside