{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
371 visninger | Oprettet:

Indisk karrykylling {{forumTopicSubject}}

4 per.

1500 g. Kylling
50 g. Smør
1 spsk. Olie
2 dl. Løg, finthakkede
2 ds. Fl. tomater
4 tsk. Karry
2 stk. Laurbærblade
½ tsk. Nellike, stødt
5 dl. Bouillon
2 ½ dl. Crème fraiche
Salt


Kyllingen deles i otte stykker. Disse stykker brunes gyldne i olien og tages herefter op ad gryden. Så svitses løgene i fedtstoffet, til de er klare. Karryen tilsættes og brændes af, inden de øvrige ingredienser tilsættes. Herefter lægges kyllingestykkerne tilbage i gryden og den dækkes med låg. Retten skal så småsimre i ca. 45 – 60 min., til kødet er meget mørt. Smag retten til og spæd evt. med lidt bouillon.


TIPS: Retten kan evt. serveres med mangochutney, tørristede jordnødder, ristede bananer eller salat og ris.

Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Opgravning af kirsebærlaurbær 3.000 kr.
  • Opvaskemaskine reagerer ikke/ingen lys i display 1.400 kr.
  • Hækklipning 2.800 kr.
  • Klip hængelås op 205 kr.
  • Blocked toilet 2.000 kr.
  • Klipning af hæk 1.500 kr.

Opret en opgave



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Indisk karrykylling

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce