{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
960 visninger | Oprettet:

Hvilke sokker der skal vælges til et barn om efteråret {{forumTopicSubject}}

Jeg tror, ​​at ingen vil argumentere for, at børnestrømper - https://boernsunivers.dk/stroemper-182/ er et vigtigt stykke tøj, der skal skiftes så ofte som undertøj. Små børn har brug for sokker, selvom det er sommer udenfor, fordi skoens hæl kan gnide barnets sarte hud. Et stort udvalg af disse tøj fører nogle gange forældre til en blindgyde. Mor begynder at undre sig over, hvilke sokker der er bedre at købe: massiv eller farvet, høj eller med en lav manchet, bomuld eller uld? Bedste svar: kvalitet. Og andre nuancer afhænger af sæsonen.

Hvad er vejret uden for vinduet

Der er en bred vifte af sokker i butikkerne til ethvert vejr. I hver mors arsenal skal være produkter til hver sæson. Hvis det er vinter udenfor, skal du vælge varme uld- eller fleece-sokker, når efteråret - foretrækkes frotté eller tyk bomuld. Om sommeren skal du vælge en letvægtsmulighed og åndbare materialer - bomuld eller bambus.

Brug altid tynde sokker lavet af åndbart materiale på bare fødder. Når vejret er køligt, kan du allerede tage det andet over dem, lavet af tættere stof. De, der vil være på toppen, behøver ikke at blive kastet i vasken hver dag. Men bærbare - bestemt. Forældrene skal vælge størrelsen på de øvre sokker under hensyntagen til det faktum, at de nederste stadig skubbes på deres bare ben.

Det kan konkluderes, at:

Ideel til sommer - bambus- eller bomuldssokker.

Om efteråret og foråret, når lufttemperaturen er højere, er tæt bomuld eller frotté optimal.

Vintermulighed - sokker i fleece eller uld.

Vi vælger størrelsen

Strømpenes størrelse påvirkes naturligvis af barnets alder og længden af ​​fødderne. Babyer med en fodstørrelse op til 35 tilbydes sokker med en numerisk værdi på størrelser fra 12 til 22. Men for ældre børn, der bruger sko i størrelse 36 og derover, vælges sokker i henhold til størrelsen på voksne. Den har størrelser, der spænder fra den mindste S til den maksimale XXL. For at købe de perfekte sokker til et barn skal du derfor se hans skostørrelse eller kende fodens længde.

Hvad skal man se efter

Når du køber denne vare af børns garderobe, behøver du ikke spare. Nogle forældre tænker: "Hvorfor bruge en masse penge på sokker, når du skal skifte dem hver dag?" Billige sokker ser ofte meget dårligere ud end deres dyrere kolleger efter flere vask. De bliver overtrukket med pellets, farverne mister deres lysstyrke og kan endda kaste.

Vi mener, at besparelsen på sokker ikke er så stor, at vi er tilfredse med ubehagelige ting. Vær derfor opmærksom på materialets kvalitet og producenten, når du køber.

For ikke at forkert beregne, skal du foretrække varer fra kendte producenter.

Inden du køber, skal du se på manchetens tæthed i den valgte model - sokken må hverken falde af eller presse benet med et unødvendigt stramt elastikbånd. Det giver heller ikke mening at tage tøj til vækst: for store sokker samles i folder og forårsager ubehag for barnet. Når du vælger farver, skal du ikke kun overveje skønhed, men også praktisk. Snehvide sokker skal vaskes mere end normalt, og varierede sokker passer ikke til alt tøj og kan falme. Vælg alsidige toner, hvis du ikke vil have mange par sokker i dine børns garderobe.  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Hvilke sokker der skal vælges til et barn om efteråret

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce