{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pige Isabella 2012

1.523 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen baby er oprettet og stemt ind. Opret din egen baby

Pige Isabella

fødselsår:
2012
Hvem ligner barnet mest:
Hun har lidt fra os begge. Fars mørke hår, mund og næse. Og mors æblekinder :-)
Temperament
Stort temperament, men nu ret nem at have med at gøre. :) endnu i hvert fald. :)
Yndlings-underholdning
Tror bestemt hun bliver sanger, hehe. Musik og sang falder altid i god jord :-)
Vægt og højde
3200g - 50cm
Bemærkninger
Isabella blev født d. 17-10-2012.

Vandet gik natten til tirsdag d. 16-10-2012 kl. 01:36.
Jeg vågnede med et chok og vidste at mit vand var gået, kom ud på toilettet hvor det sev ud med vand, sad og rystede helt, da jeg havde fået et chok og ikke var helt vågen heller.

Thomas ringede til fg og vi skulle komme ind og få set om den lille har det godt, så sov vi der i nogle timer, inden vi blev sendt hjem. Vi fik afvide at hvis veerne ikke gik igang selv, skulle de sættes igang dagen efter d. 17/10 om morgenen.

Vi tog begge hjem til den kommende farmor, fordi hun skulle med til fødslen og vi ingen bil har, så vi muligvis kunne blive kørt derud. Vi brugte hele dagen på at gå nogle lange ture og også slappe godt af. Vi var så spændte og lidt nervøse for hvad der skulle ske. Havde intet mærket til veer hele dagen, havde haft det helt fint.

Da klokken blev hen af 22-23 tiden kom de første veer, men med mellemrum, så vi prøvede begge at få sovet lidt. Vågnede dog hver gang der var ve, så ikke meget søvn det blev til. Omkring kl. 00, ringede vi til fg, for nu var veerne så stærke og med kort mellemrum at jeg ikke kunne holde det ud længere og var utryg ved at blive længere hjemme.
Vi havde en halv times kørsel og kørte kl. 00:30 ca.
Så vi var på sygehus nord kl. 01 ca.

Vi kom ind på stuen og jm og jm-studerende kom og sagde pænt goddag. Fik tjekket lillepigen igen og jeg fik langt drop, fik andet tøj på og tjekket om jeg var åbnet (4 cm).

Kom ud og fik et karbad og det lindrede meget, var skønt. Sad der omkring 1 time.
Kom ind igen og prøvede bare at arbejde mig igennem veerne, de var MEGET slemme og næsten ikke til at holde ud! Lukkede helt af for alt omkring mig og kunne ikke fokusere på andet end smerte.

Fik akupunktur, men synes ikke det hjalp overhoved og tror vist at jeg fik afvide at de havde glemt de nåle stadig sad oven på hovedet lang tid efter, men havde jeg også selv glemt.
Blev så spurgt om jeg ville have dem de kalder bistik og fik informeret at de gjorde pi**e ondt, men mange synes de hjalp rigtig godt. Jeg sagde ja og kan da fortælle så meget at de var meget værre end veerne, men de hjalp godt :) Thomas begyndte at græde, så meget jeg skreg da jeg fik de sprøjter.

Så begyndte jeg at mærke smerter i lænden, som jeg ikke havde mærket før, så fik jeg TENS, men de hjalp ikke rigtig. Blev ved med at trykke på den knap, men det hjalp ikke en fis overhoved! Øv..

Men ikke lang tid efter kom presseveerne kl. 06:00 ca. Og endelig var det snart tænkte jeg. De 45 min jeg havde presseveer til hun var ude, føltes som 15 min for mig, det var sådan en kæmpe lettelse at få lov til at presse igennem og nærmest rart i forhold til veerne.

Havde en super god oplevelse på sygehus nord (aalborg). Havde de sødeste jordemødre, som endda blev til Isabella var ude, selvom de havde fri for længst. Blev jeg rigtig glad for da jeg fik det afvide efter.

D. 17-10-2012 kl. 06:45 kom vores helt fantastiske dejlige pige, Isabella til verden og det var den mest fantastiske oplevelse i vores liv. Sund og rask og så sød! <3

Vi elsker vores lille pige så højt at det ikke kan beskrives hvor højt! <3

Kommentér på:
Pige Isabella
Annonce