{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dreng Englebaby Oliver [Englebaby]

28.886 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen baby er oprettet og stemt ind. Opret din egen baby

Dreng Englebaby Oliver

fødselsår:
Hvem ligner barnet mest:
Mor er ikke helt sikker men hun siger jeg ligner Far som nyfødt.
Temperament
I maven var jeg en være bandit...
Yndlings-underholdning
At kigge fra himlen, ned til min Mor og Far og
At høre mor synge for mig inden hun selv går i seng-
Sov sødt lille dumbo, eller Tænk hvis jeg sad på månen.
Vægt og højde
3175g
55 cm
Bemærkninger
D. 18/11-10 Fødte jeg vores længe ventet søn Oliver, desværre nåede han aldrig at opleve den store verden!'
Vi nåede ikke at fortælle ham at han er højt ønsket og endnu højere elsket...
Oliver blev kvalt af navlestrengen, der var to gange rundt om hans lille hals...
FB: Kan i se under det andet album med Oliver
Jeg skrev et lille brev til Oliver som skulle med i kisten. Her er et lille uddrag fra den.
Kære lille Skat, Oliver mus!
Hvor ville jeg ønske at du var her hos os, men Gud ville det anderledes med dig, håber han passer på dig, og Farfar(oldefar) hos dig, du må hilse han fra mor.
Jeg kan slet ikke beskrive hvor højt vi elsker dig og hvor meget vi havde glædet os til at du skulle ankomme. Først var vi meget nervøse fordi du kunne ha haft rygmarvsbrok, men du var bare SÅ perfekt skat, du er perfekt. Selvom vi ikke nåede at lærer dig at kende, føler jeg at vi to kender hinanden ud og ind.
. Nej hvor jeg savner at mærke dig min lille skat. Er så ked af at du ikke ser verden dagene er så tomme uden dig. Ville så gerne vise dig verden. I dag har det sneet. Det er så smukt med sne, kan du se det oppe fra himlen? Vil gerne holde dig igen og igen, men det er ikke muligt. Jeg ville så gerne skrue tiden tilbage…
Gerne mærke dig i maven. Hvorfor skulle det gå så galt? Bliver ved med at spørge mig selv, HVORFOR???Vi svaner dig ubeskrivelig meget lille skat. Du er så smuk, har aldrig i mit liv set noget så smukt. Du vil altid være i vores tanker – hver dag, også selv om vi kommer videre i livet. Ville ønske du var med, med i vores liv. Far havde sådan glædet mig til at lære dig alt om biler og knallerter, du var blevet en rigtig motorbølle!
Vi mangler dig alle sammen – Kom tilbage. Når du bliver gammel nok til at læse vores lille brev til dig ´, vil du sikkert være blevet storebror. Du var blevet den bedste storebror i verden, det er jeg sikker på.
Vi vil fortælle dine små søskende om di g, så de ved du var der engang. De skal vide at du var lige så ønsket som dem. Jeg vil aldrig fortryde at vi fik dig. Du var vores første barn og vores største ønske, vi gjorde alt for at blive færdige til du skulle komme. Dit værelse blev så fint, står bare og venter på dig. Din Farfar hjalp med male, han havde sådan glædet sig til du kom, det havde alle dine besteforældre, du var deres første barnebarn, du ville ha være så forkælet lille skat. Oliver vi vil savne dig, Tænke på dig hver dag, fejre din fødseldag, selv om du ikke er her. Hvis jeg kunne skrue tiden tilbage, var du her hos os nu, men nu må vi nøjes med at dig som stjernerne. Og som englen i vores drømme.
Lille skat, Oliver! Vi vil altid elske dig Du vil være en del da det der gør os til dem vi er, du vil være i vores hjerter for altid.
Vi skal ikke sige farvel, men godnat og vi ses. Oliver vi elsker dig

Kærligste Knus Mor og Far

det er så vildt og uforståeligt at du nu skal være storebror!
Kommentér på:
Dreng Englebaby Oliver
x