{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.054 visninger | Oprettet:

 Putte
Putte
Tilmeldt:
20. mar 2009
Følger: 1 Emner: 109 Svar: 580

Ny i kageverdenen; søger gode råd... {{forumTopicSubject}}

Hejsa, jeg skal lave min første fondant kage ( en dåbskage ) og søge gode råd og fif; så bare kom med dem smiley

Men mit vigtigste spørgsmål er hvordan man gør med kagen når man laver den dagen før, har hørt at fondant ikke må komme på køl når det er kommet på kagen.. hvordan kan kagen med fromage så holde sig til dagen efter ?

Og en anden ting, sættes kagen på køl efter opsmørring, inden man kommer fondant på??

Og en anden ting, jeg søger en rullepind eller en præger med noget babymønster, kan det slet ikke fås? eller er der andet jeg kan gør?

det ternede mønster der er på siden af mange kager, med sukkerkugler i hjørnerne, hvordan laves dette ?

så hjælp hjælp alt hvad i kan smiley


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Skifte ballofix 1.500 kr.
  • Montering af vaskemaskine og tørretumbler 500 kr.
  • 3 sal, stort bord til kældren 1.150 kr.
  • Punkteret cykel dæk 300 kr.
  • montering af induktionskogeplade 1.000 kr.
  • Elektriker 760 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Ny i kageverdenen; søger gode råd...
Kommentér på:
Ny i kageverdenen; søger gode råd...

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce