Ny i kageverdenen; søger gode råd... {{forumTopicSubject}}
Hejsa, jeg skal lave min første fondant kage ( en dåbskage ) og søge gode råd og fif; så bare kom med dem
Men mit vigtigste spørgsmål er hvordan man gør med kagen når man laver den dagen før, har hørt at fondant ikke må komme på køl når det er kommet på kagen.. hvordan kan kagen med fromage så holde sig til dagen efter ?
Og en anden ting, sættes kagen på køl efter opsmørring, inden man kommer fondant på??
Og en anden ting, jeg søger en rullepind eller en præger med noget babymønster, kan det slet ikke fås? eller er der andet jeg kan gør?
det ternede mønster der er på siden af mange kager, med sukkerkugler i hjørnerne, hvordan laves dette ?
så hjælp hjælp alt hvad i kan
apr 2008
Følger: 27 Følgere: 31 Babyer: 1 Emner: 144 Svar: 2.878
Fondant må gerne komme på køl, det sker der ikke noget ved
Jeg plejer at lade min smørcreme sætte sig lidt i køleskabet inden jeg overtrækker kagen. Men det er der delte meninger om.
Jeg er ikke faldet over en præge måtte med baby mønster .
Denne er til ruder på siden af kagen http://dinkage.dk/praegere-18/pw-diamond-cutter-p230
Ny i kageverdenen; søger gode råd...
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside