Amager æggekage {{forumTopicSubject}}
Ingredienser
1 løg
1 porre
50 g margarine
1 gulerod
1 kartofel
2 dl vand
salt
5 hele æg
1 tsk timian
3 spsk hakket persille
Fremgangsmåde
Pillet hakket løg og renset fintsnittet porre ristes i margarine på panden til det er gyldent. Gulerodterninger og kartoffelterninger tilsættes og svitses med et øjeblik. Vand med salt hældes over. Urterne damper under låg over svag varme 10-15 minutter. Æggene piskes sammen med timian og hældes over. Æggekagen stivner ved svag varme ca10 miutter.
Den kan ikke rystes løs, men serveres på panden, drysset med hakket persille.
Tip: den her med lidt ristet bacon på er lige sagen :o)
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Amager æggekage
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside