Daim istærte {{forumTopicSubject}}
Til 8 personer.
Bund:
3 pasteuriserede æggehvider
150 g sukker
150 g mandler
Fyld:
3 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
3 dl piskefløde
4 små daim eller 2 dobbelte (jeg putter selv mere i end det.. ekstra)
Fremgangsmåde:
Bund:
Pisk æggehviderne næsten stive og vend sukkeret i lidt ad gangen under piskning, fortsæt til massen er helt stiv. Mal mandlerne med skallen på og vend dem i. Kom dejen i en smurt springform og bag den ca. 30 minutter ved 170 grader. Lad bunden blive helt kold.
Fyld:
Pisk æggeblommer og sukker hvidtskummende. Pisk fløden og vend den i æggemassen. Hak Daim groft og vend det i (gem lidt til pynt). Kom massen i formen med den afkølede bund. Dæk formen til og sæt den i fryseren mindst 4 timer.
10-15 minutter før serveringen løsnes istærten i kanten og tages ud af formen. Anrettes på fad og pyntes med knust Daim og evt. bær.
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Daim istærte
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside