703 visninger
|
Oprettet:
Salater... {{forumTopicSubject}}
Jeg står og skal holde svendegilde her om ca 1 mdr... Og mangler nogle nye og spændene opskrifter på salater eller andet tilbehør.... Håber i kan hjælpe... Er åben for alle forslag...
sep 2008
Følger: 24 Følgere: 23 Babyer: 2 Emner: 245 Svar: 4.609
Melonsalsa
Ingredienser:
1/2 Galia- eller Charantaise-melon
1/2 agurk uden kerner
1/2 rød chili uden kerner
1/2 spsk sesamfrø, tørristede på en pande
2 spsk limesaft
3 spsk soya
1/2 spsk sesamolie
Fremgangsmåde:
Melon og agurk hakkes i små tern. Hvis det skal gå stærkt, kan man rive grønsagerne på den grove side af rivejernet. Hak chili fint og vend grønsagerne med lime, soya, sesamolie og sesamfrø. Smag til med salt og server straks. Salsaen safter meget, hvis den står og trækker. I så fald hældes noget af væden fra inden servering.
Det er mega godt
Ellers er der meget hjælp at finde på dk kogebogen, http://www.madplaner.dk og prøv at google
jun 2008
Følger: 21 Følgere: 20 Babyer: 1 Emner: 66 Svar: 608
Agurk
Tomat
Majs
Pasta skruer
Kyllinge tern stegt på panden.
Bacon tern stegt på panden.
Ekstra godt hvis kylling stykkerne er marineret i feks barbecue
maj 2008
Følger: 6 Følgere: 5 Emner: 213 Svar: 938
Mange tak skal du have.... Den lyder rigtig lækker.... den må jeg helt sikkert prøve...
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 147 Svar: 4.699
kog bulguren i ca 20 min i vand tilsat hønsebouillion -sigt vandet fra og lad den køle af
skær 1 skrællet agurk, tomater, rødløg og sukkerærter i mindre stykker
saften af ½-1 citron ( efter smag og portionens størrelse)
2 -3 spsk god olie
2-4 fed hvidløg
1 kæmpe håndfuld bredbladet persille
salt + peber
1 tsk chilli"pasta" a la sambal oelek
eller den her som altid bringer lykke:
rucola
feta i tern ( helst den i firkantet pap fra brugsen el. netto)
blommetomater
sukkerærter
peanuts
rødløg
dressing af 6 spsk god olie + 2½ spsk balsamicoeddike
masse af groft salt + grov peber
5-7 fed knust hviløg
rystes i en lille beholder ( bliver en brunlig masse) og puttes på salaten inden servering.
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 147 Svar: 4.699
maj 2008
Følger: 6 Følgere: 5 Emner: 213 Svar: 938
jul 2008
Følger: 42 Følgere: 41 Babyer: 2 Emner: 492 Svar: 7.897
3-4 pers.
1kg nye kartofler (fra landevejs bod)
drueagurker¨
500g sreme fraice
ca ½ bøtte mayonaise
purløg
hvidløg
fremgang: kog kartoflerne , de skæres ud først. mens de koger bland "sovsen", creme fraice, mayonaise, salt peber og purløg ned i..pres hvidløg i efter egen smag (den skal være lidt stærkere, når kartoflerne kommer i mindskes smagen) smag til, skær drueagurkerne i skiver (ikke for tynde) og mængde efter hvad man er til (der kan også kommes asier i). lad kartoflerne køle af og vend dem i "sovsen" ... smag til, og kom purløg på som pynt.
den er virkelig lækker !
Salater...
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside